ARHIVA B365

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS, CONTRA MARIA SHARAPOVA, SÂMBĂTĂ!

SIMONA HALEP a învins-o pe ANDREA PETKOVIC în semifinala la ROLAND GARROS, cu scorul 6-2; 7-6 (7-4 la tie-break).

Până acum, SIMONA HALEP nu a pierdut niciun set la ROLAND GAROS!

În FINALA ROLAND GARROS, SIMONA HALEP o va întâlni pe MARIA SHARAPOVA, fostă câștigătoare ROLAND GARROS, care a învins-o în semifinală pe EUGENIE BOUCHARD. 

Maria Şarapova, fostă numărul 1 mondial, a câştigat în carieră toate cele patru turnee de Grand Slam, ultimul chiar la French Open, în 2012. Anul trecut, ea a fost de asemenea finalistă pe zgura pariziană, fiind învinsă de americanca Serena Williams, cu scorul de 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS, CONTRA MARIA SHARAPOVA, SÂMBĂTĂ!

MARIA SHARAPOVA  a învins-o, cu greu, pe EUGENIE BOUCHARD, în semifinala de la ROLAND GARROS, azi, joi, 5 iunie 2014, devenind astfel prima calificată în finala feminină a turneului de mare șlem. Scorul meciului:  4-6; 7-5; 6-2. Este a treia finală de ROLAND GARROS pentru SHARAPOVA. 

Maria Sharapova, nr. 8 WTA,a plecat favorită în prima semifinală de la Roland Garros, datorită celor două victorii anterioare pe care le-a înregistrat rusoaica în fața sportivei din Canada.

Sharapova a plecat cu prima șansă prin prisma avantajului direct pe care-l are față de sportiva din Canada. Până acum, rusoaica s-a mai întâlnit de două ori cu Bouchard, anul trecut, și s-a impus de fiecare dată: 6-2, 6-0 la Miami și 6-2, 6-4 chiar la Openul francez.

SHARAPOVA a învins-o în toate cele trei întâlniri anterioare pe SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS, CONTRA MARIA SHARAPOVA, SÂMBĂTĂ!

SIMONA HALEP CONTRA MARIA SHARAPOVA, în FINALA DE LA ROLAND GARROS. Ora meciului va fi anunțată ulterior.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button