Simona Halep este în mijlocul unui scandal rasist dupa eliminarea de la Australian Open. Mesaj jignitor pe Twitter

16 feb. 2021
512 Afișari
Simona Halep este în mijlocul unui scandal rasist dupa eliminarea de la Australian Open. Mesaj jignitor pe Twitter

Simona Halep este în mijlocul unui scandal rasist dupa eliminarea de la Australian Open în fața Serenei Williams. Soțul americancei nu s-a putut  abține și a postat un mesaj pe Twitter.

Simona Halep este în mijlocul unui scandal după ce a fost eliminată de americanca Serena Williams, scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Australian Open 2021.

Williams (39 ani, 11 WTA), care a câştigat de şapte ori titlul la Melbourne, s-a impus fără mari probleme în fața Simonei (29 de ani, 2 WTA), după o oră şi 21 de minute.

Imediat după meci, Alexis Ohanian, soţul sportivei din SUA, a postat un mesaj pe reţelele sociale în care l-a insultat din nou pe Ion Ţiriac.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Scandalul dintreȚiriac și Alexis Ohanian este mai vechi, începțnd după ce omul de afaceri roman, care este și președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

„Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

Simona Halep este în mijlocul unui scandal rasist

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac.

„A trebuit să-l caut pe Google…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

Cookies