SIMONA HALEP, ELIMINATĂ LA AUSTRALIAN OPEN. Ce scrie CTP despre meciul SIMONEI HALEP

de:
27 ian. 2015
1 Afișari
SIMONA HALEP, ELIMINATĂ LA AUSTRALIAN OPEN. Ce scrie CTP despre meciul SIMONEI HALEP

„De ce m-am speriat, n-am scăpat. După primele 3 ghemuri ale întâlnirii cu Ekaterina Makarova, mi-am dat seama, cu un fior de spaimă, că mai văzusem ce vedeam. În meciul cu Mattek-Sands, conducând cu un set şi 5-1, Simona s-a topit pur şi simplu în câteva zeci de secunde, pierzând 4 ghemuri la rând. Asta se întâmpla şi acum, dar chiar la începutul meciului: serviciu nesigur, retururi prea scurte şi fără unghi, intuiţie lipsă, cedarea iniţiativei de atac adversarei, alternată cu forţări nereuşite. Este ceea ce în tenis se numeşte ” to be out of the game”.

Şi afară din joc a rămas Simona până la sfârşit, pentru că dincolo de fileu nu mai era simpatica americancă cu ciorapi până la genunchi, ci periculoasa stângace Makarova, semifinalistă la US Open, posedând un serviciu variat şi plin de efecte veninoase, un forehand iute şi ascuţit ca o sabie, o anticipaţie şi viziune tactică a terenului care arată că nu degeaba rusoaica a câştigat Roland Garros la dublu.

Deci, ca să fie limpede, Simona nu a căzut de pe un cal răpciugos, Makarova e tare. Când, la Singapore, i-a dat şi un 6-0 Serenei Williams, am iubit-o pe Simona, acum i-a venit rândul să încaseze şi ea un „bagel” sau, cum îi zice lui 0-6 pe româneşte, o „lăptăreasă”. Şi Simona a fost azi-noapte într-un club select, de vreme ce s-a întâlnit acolo cu nimeni altul decât Rafa Nadal, care a luat-o cu 6-0 de la Berdich”, scrie CTP, conform gandul.info.

Cookies