ARHIVA B365

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ la AUSTRALIAN OPEN. Declaraţiile SIMONEI HALEP, după ce a fost eliminată

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ la AUSTRALIAN OPEN. La conferința de presă care a urmat partidei, Simona a spus: „M-am antrenat foarte bine de dimineață, dar poate că am fost un pic prea stresată înainte să înceapă meciul. N-a fost ziua mea bună. Am avut o zi proastă. Dar ea a jucat foarte bine și totul a fost de partea ei. A meritat să câștige. Sunt cu adevărat supărată acum pentru că n-am putut să joc tenisul meu, jocul meu, dar asta e, trebuie să merg mai departe”, scrie realitatea.net.

„N-a fost presiune. Nu pot să spun presiune. Poate doar am fost puțin stresată. Nu știu de ce. Am experiență de anul trecut, când am jucat sferturi, nu e vorba de presiune. Pur și simplu, n-am simțit mingea, n-am simțit jocul.

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ la AUSTRALIAN OPEN.  A fost o zi foarte proastă pentru mine. Am simțit de la început că jocul meu nu merge, am încercat să schimb ceva, dar n-a mers. În momentele importante ea a jucat foarte bine. A avut și noroc cu mingile la limită. Ale mele au fost afară. Dar sunt fericită cu performanța mea la acest turneu.”

Simona a încercat apoi să explice atitudinea pe care a arătat-o pe teren: „Uneori se întâmplă să simți că nu ești într-o dispoziție bună să joci, nu simți jocul tău foarte bine. Dar cred că e normal. În multe meciuri e normal să te simți așa.

Orice meci e dificil la acest nivel. Toată lumea vrea să mă învingă, pentru că sunt în top. Dar eu vreau doar să joc cu plăcere și să mă relaxez pe teren, nu vreau să simt presiune. Nu vreau să mă stresez pe teren, e doar tenis. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită, dar merg înainte, să văd cât de bună pot să fiu”, a spus Halep, potrivit digisport.ro.

DECLARAŢIILE SIMONEI HALEP, DUPĂ CE A FOST ELIMINATĂ la AUSTRALIAN OPEN, conform hotnews.ro:

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/7SLx7irEYtQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Despre cand a fost ultima oara cand a avut un astfel de meci:

„Nu pot sa spun acum cand s-a mai intamplat. Dar uneori ti se intampla sa simti ca nu esti in starea potrivita ca sa joci tenis, ca nu simti jocul. Dar cred ca e ceva normal. Sunt multe meciuri, uneori e normal sa te mai simti si asa”.

Despre influenta temperaturii reci: „A fost mai rece azi (decat in celelalte meciuri). Diferit. Dar si pentru ea a fost la fel”.

Despre cand a simtit efectul incordarii: „Cum am zis, la antrenament am lovit foarte bine. Dar cand am inceput meciul, mi-am simtit corpul incordat, poate mintea a fost la fel, apasata. Doar in timpul meciului am simtit asta. Nu inainte, nu ieri.”

Despre strategiile pe care le are ca sa raspunda stresului: „Am experienta in Slamuri, dar uneori nu poti sa manageriezi situatia. Am incercat. Am incercat tot ce s-a putut in timpul meciului. Dar cred ca a fost totul mental, pentru ca n-am luptat prea mult in timpul punctelor. Mi-am pierdut concentrarea, apoi increderea ca pot castiga meciul. Asa ca n-am mai crezut in al doilea set, si poate de asta l-am pierdut cu 6-0”.

Despre jocul Makarovei: „Ma asteptam sa loveasca mult mai puternic, dar n-a facut-o. A jucat un tenis foarte soft azi. Si-a deschis bine unghiurile. Asa ca a fost un joc diferit de ce asteptam. A servit foarte bine. Slice-ul ei de jucatoare de mana stanga nu e usor de returnat”.

Despre cum se schimba asteptarile ei comparativ cu anul trecut

„Anul trecut a fost un rezultat mare pentru mine aici. Acum nu pot sa spun ca e un rezultat foarte mare, dar pentru mine e destul. Am inceput anul foarte bine. Am castigat un titlu si am facut cateva meciuri bune aici. Am incredere ca sezonul acesta va fi mai bun decat anul trecut. Vreau sa-mi imbunatatesc atat jocul, cat si pe plan mental. Cred ca sunt pe drumul cel bun sa urc in clasament. Dar e greu. Fiecare meci e dificil la acest nivel. Toata lumea vrea sa ma bata acum, pentru ca sunt in top. Stiu asta din trecut, pentru ca si eu aveam aceeasi mentalitate (contra jucatoarelor de top). Inca imi propun sa joc fara presiune, cu placere, sa fiu relaxata pe teren. Nu trebuie sa fiu prea incordata pe teren, pentru ca fiecare zi e diferita, fiecare meci e diferit, asa e tenisul. Trebuie sa nu ne oprim, sa mergem mereu inainte, sa muncim in continuare, sa vedem cat de buni putem deveni.”

Despre surorile Williams: „Le-am urmarit mult cand eram mai mica, erau modele pentru mine. Inca lupta atat de mult, la peste 30 de ani, 34 de ani. E impresionant. Sunt campioane extraodinare si inca am de invatat de la ele”.

Despre programul urmator: „Fed Cup, in Romania. Apoi Dubai, si apoi vedem mai departe.”Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button