ARHIVA B365

Simona Halep, eliminată în optimi de finală la Roland Garros: Nu îmi pasă că am pierdut azi

Partida s-a încheiat cu scorul de 7-6 (0), 6-3, fiind vorba de optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului. Partida a fost una cu ghinion, după ce meciul a fost întrerupt de două ori din cauza ploii, prima oară duminică, a doua oară marți.

Simona Halep a declarat, la conferinţă de presă după meciul pierdut, scor 6-7, 3-6, cu Samantha Stosur în optimile de finală de la French Open, că nu i s-a părut normal ca partida să se dispute în condiţii de ploaie. Meciul a fost întrerupt de două ori, din cauza ploii.

Nu pot comenta despre condiţii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, în opinia mea. Iar să joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred că este cam mult. Dar toată lumea a fost în aceeaşi situaţie, iar cine a fost mai puternic a câştigat azi„, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Samantha Stosur.

Simona Halep îi critică dur pe organizatorii turneului de la Paris, spunând că acestora nu le pasă de jucători, fiind la un pas de o accidentare gravă la spate.

Nu îmi pasă că am pierdut azi, dar am fost aproape să mă accidentez la spate, iar asta e o problemă mare. Nimănui nu-i pasă de jucători. Ce să mai spun? N-am mai spus nimic. Nu m-am simţit în siguranţă pe teren. Mingile erau complet îmbibate cu apă. În acest condiţii, e prea greu să joci tenis„, a mai spus numărul 6 mondial.

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Openul Franţei, după ce, anul trecut, a părăsit competiţia în turul secund, fiind învinsă de Mirjana Lucic Baroni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button