Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie (presă)

07 sept. 2022
9935 afișări
Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie (presă)
Sursa foto: Instagram/SimonaHalep

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord, scrie Prosport, care citează surse apropiate familiei.

Cei doi vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, conform publicației.

Simona Halep şi Toni Iuruc nu vor avea de făcut niciun partaj deoarece au convenit înainte de căsătorie care este statutul material al fiecăruia. Practic, fiecare pleacă cu averea cu care a venit în relaţie.

Motivul divorţului, potrivit unor surse apropiate familiei, ar fi distanţa dintre cei doi, din cauza carierei Simonei.

Până la nunta cu Simona Halep, miliardarul Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori. Aventura cu prima soție, Arina, fost fotomodel, cu care are și un copil, s-a încheiat foarte repede.

De cea de-a doua nevastă, Liana, s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA.

Afaceristul de 42 de ani ar fi descoperit după zece luni de mariaj că soția avea o altă relație pe care o ținea secretă față de el. În acel moment, Liana era însărcinată în cinci luni, însă Toni Iuruc nu a fost convins niciodată că e copilul lui, motiv pentru care nu l-a recunoscut.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta.

Îți mai recomandăm:

Cookies