ARHIVA B365

Simona Halep, despre adversara din sferturi Australian Open: Makarova serveşte bine şi joacă agresiv

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI în SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN. „O ştiu pe Makarova. Am jucat de câteva ori împotriva ei. Serveşte destul de bine, se mişcă bine, joacă agresiv. Eu am şansa mea. Cred în şansa mea în turul următor. Trebuie să îmi impun jocul, să fiu agresivă şi să servesc bine, ca astăzi”, a spus Halep, duminică, pentru site-ul oficial al turneului, potrivit Mediafax.

Simona Halep a precizat că este încrezătoare după ce a ajuns în sferturile de finală ale Australian Open, mai ales deoarece nu a pierdut niciun set. „Am avut meciuri bune în prima săptămână şi sunt foarte bucuroasă că voi juca în a doua săptămână, ca anul trecut. Aici am început să joc cel mai bun tenis al meu la nivel de Grand Slam. Înseamnă mult pentru mine. Am mai multă încredere acum, înaintea sferturilor de finală”, a adăugat sportiva română.

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI în SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a învins-o, duminică, scor 6-4, 6-2, pe sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, fază pe care a atins-o şi la precedenta ediţie a competiţiei de Grand Slam.

În faza următoare, Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI în SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a învins-o pe Makarova, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), în sferturile de finală ale turneului de la New Haven, ediţia 2013, câştigată de sportiva română.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button