ARHIVA B365

SIMONA HALEP, declarații înainte de turneul de la Cincinnati, despre prietene și WTA

Întrebată cu cine se înţelege mai bine dintre jucătoarele din cadrul circuitului WTA, Halep a răspuns: „În circuit e destul de greu să ai prietene bune, dar acasă am o prietenă cu care vorbesc în fiecare zi. Vorbesc şi cu româncele din circuit, dar echipa mea este cel mai bun prieten”.

Ea a afirmat că va fi greu să urce pe locul 1 al clasamentului WTA, precizând că se bucură de poziţia secundă pe care o ocupă în prezent. „Sunt foarte fericită să fiu pe locul doi în clasament. Este o zi mare pentru mine, dar vreau să rămân concentrată pe turneu, pentru că am meci în turul doi. Serena încă joacă, aşa că va fi greu să ajung numărul 1. Vreau să mă bucur de acest moment, pentru că sunt locul doi şi vreau să văd cât de mult pot sta pe această poziţie”, a spus jucătoarea română.

Simona Halep a explicat că face zilnic exerciţii specifice pentru spate pentru a evita problemele avute în ultima perioadă. „Fac multe exerciţii, dar cel mai mult lucrez la spate, pentru că am avut ceva probleme în trecut, iar acum am grijă de el în fiecare zi. Mai întâi alerg, apoi îmi încălzesc corpul, iar cu 30 de minute înainte de meci mă antrenez pe teren, unde exersez servele şi loviturile de rever, pentru că tot timpul termin punctele aşa”, a precizat Halep.

Jucătoarea a adăugat că doreşte să strângă relaţiile cu fanii, motiv pentru care după crearea paginii oficiale de Facebook îşi va deschide şi un cont personal de Twitter. „Este foarte frumos să vezi că oamenii te urmăresc tot timpul. Am vrut să petrec ceva timp cu ei, pentru că e plăcut să vezi că oamenii te iubesc, iar în curând vreau să îmi deschid un cont şi pe Twitter. Pentru început vreau să mă bucur de Facebook”.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va debuta, în turul 2, la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

Halep, aflată la prima săptămână în poziţia de numărul 2 mondial, revine în competiţie după o lună de pauză şi va juca, pe terenul central, în ultimul meci al zilei, de la ora locală 20.30 (miercuri, ora 03.30, la Bucureşti), împotriva sportivei belgiene Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button