ARHIVA B365

SIMONA HALEP-DANIELA HANTUCHOVA, MARȚI, 17 februarie, în turul 2 al turneului de la Dubai

SIMONA HALEP-DANIELA HANTUCHOVA, MARȚI, 17 februarie, în turul 2 al turneului de la Dubai. „Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici”, a afirmat Simona Halep, numărul patru mondial, pentru site-ul WTA, citat de Digi24.

Simona Halep o va întâlni în runda a doua, la Dubai, pe Daniela Hantuchova (Slovacia), o jucătoare aflată în mare formă, după ce a câştigat duminică titlul la Pattaya City (Thailanda), iar apoi a învins-o pe germanca Mona Barthel, luni, în primul tur la Dubai, cu 7-6(5), 3-6, 6-3, după mai bine de două ore şi jumătate de joc.

SIMONA HALEP-DANIELA HANTUCHOVA, MARȚI, 17 februarie, în turul 2 al turneului de la Dubai. După meciul din Fed Cup, unde România a reuşit să învingă Spania, Simona Halep speră într-o evoluţie foarte bună în Dubai.

”După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favorită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP-DANIELA HANTUCHOVA, MARȚI, 17 februarie, în turul 2 al turneului de la Dubai. Principala favorită a Turneului din Dubai a învins-o pe adversara sa de astăzi, Daniela Hantuchova, în toate cele trei meciuri pe care le-au disputat până acum.

SIMONA HALEP-DANIELA HANTUCHOVA, MARȚI, 17 februarie, în turul 2 al turneului de la Dubai.  Simona Halep joacă primul său meci, la Dubai, astăzi, de la 19.00, în direct la Digi Sport 2.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button