ARHIVA B365

SIMONA HALEP, criticată de ziariștii italieni

Ziariştii italieni au criticat-o pe Simona Halep, încă de la sosirea ei la Roma. Motivul este acela că la finalul antrenamentului, Simona Halep nu şi-a făcut timp pentru a le oferi autografe celor care au încurajat-o, majoritatea fiind copii care au venit s-o vadă la lucru.

Digi Sport mai scrie că sportiva a avut parte de o măsură specială luată de organizatori: un bodyguard o păzeşte pe Simona Halep de-a lungul zilei, rămânând alături de româncă şi la şedinţa tehnică pe care aceasta a ţinut-o cu trei zile înainte de debutul turneului.

Prezenţa gărzii de corp a venit în urma ameninţărilor cu moartea pe care jucătoarea de 23 de ani le-a primit din partea unui suporter danez, cu câteva săptămâni în urmă. Jesper Andreassen este cel care i-a trimis peste 2000 de mesaje.

Din postura de favorită numărul 2, Halep va intra direct în turul al doilea în capitala Italiei, acolo unde urmează să joace cu învingătoarea din meciul Varvara Lepchenko – Alison Riske. Turneul de la Roma se va desfăşura în perioada 11-17 mai.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button