ARHIVA B365

ROLAND GARROS. Simona Halep, criticată de presa americană

ROLAND GARROS, SIMONA HALEP. Simona Halep este comparata de portalul ESPN cu o batrana cicalitoare din cauza unei declaratii pe care a facut-o despre Sloane Stephens inaintea meciului. Halep a declarat ca Stephens este destul de tanara, spre mirarea americanilor, care au remarcat ca diferenta de varsta dintre cele doua este extrem de mica, scrie ziare.com. 

„Inaintea meciului din turul patru, Simona Halep a vorbit despre Sloane Stephens ca fiind foarte tanara, de parca dorea sa discute despre copiii rasfatati de astazi. ‘Nu sunt deloc atenti. Tot timpul sunt ocupati trimitand mesaje. Nu au respect pentru batrani. Iar felul in care isi poarta pantalonii?’ Ceea ce parea ciudat, tinand cont ca Halep are 22 de ani, Stephens 21, iar cele doua au jucat impreuna la juniori”, a scris portalul american.

ROLAND GARROS, SIMONA HALEP. In continuarea articolului, americanii mentioneaza ca Halep a avut dreptate, iar diferenta de varsta s-a simtit pe teren.

„Halep, oricum, a aratat luni ca si aceasta diferenta de un an – 18 luni, de fapt – poate reprezenta o diferenta substantiala in experienta si concentrare. (…) Ei bine, Stephens poate cu siguranta sa invete ceva de la Halep, ‘batrana’ sa care a depasit-o in clasamente in ultimii doi ani”, a comentat ESPN.

ROLAND GARROS, SIMONA HALEP. Totodata, Halep mai este laudata si pentru ca si-a redus sanii si a pus astfel cariera pe primul loc.

SIMONA HALEP A susținut luni, 2 iunie 2014 (02.06.2014) meciul din optimile de finală ale turneului de mare șlem ROLAND GARROS. În acest al patrulea tur, SIMONA HALEP a învins-o pe americana SLOANE STEPHENS. B365.ro a prezentat LIVE TEXT meciul SIMONEI HALEP de azi, transmis ÎN DIRECT pe TV de Eurosport 2.   


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button