Simona Halep, caracterizata de tennis.com: „un anti-star care strălucește”

de:
15 mai 2014
0 Afișari
Simona Halep, caracterizata de tennis.com:

„Un anti-star, straluceste”

„Statisticile WTA sunt impartite in 10 categorii, dar Simona Halep nu conduce in niciuna dintre ele. Este si o a unsprezecea categorie in care romanca se afla, de asemenea, departe de top – cea a celebritatii.

Castigatoare a sapte turnee in circuitul profesionist, ea este recunoscuta mai ales pentru ca si-a micsorat sanii in 2009 si pentru controversele iscate de aceasta decizie”, se precizeaza pe site-ul Tennis.com, conform Digisport.

Modestia, principala calitate a Simonei

„Aceasta lipsa de interes este provocata chiar de romanca si nu cred ca ea ar fi vrut sa fie altfel. Este reconfortant sa vezi ca in era strigatelor si a pumnilor inclestati exista o jucatoare atat de modesta.

Nu cedeaza nimic, dar nu se da in spectacol si nu incearca sa intimideze. Este, intr-adevar, dura, concentrata si mobila. E pacat ca nu apare in categoriile din statistici, dar cat timp este in topul mondial nu cred ca o deranjeaza prea tare” – Tennis.com.

Simona, o forta a tenisului

„Simona este clar ca a devenit, incetul cu incetul, o forta a tenisului din circuitul feminin. Cu toate ca are doar 1,68 metri, Halep se descurca de minune, desi ai putea sa crezi ca nu poate face nimic impotriva unor jucatoare cu gabarit precum Serena Williams sau Petra Kvitova. Daca treci pe langa un teren unde se antreneaza, nimic nu iti spune. Iar acest lucru este un mare pacat, pentru ca are atatea de aratat”, a concluzionat Peter Bodo, analist Tennis.com.

Cookies