ARHIVA B365

SIMONA HALEP. Analiză lui Ilie Năstase privind parcursul româncei de la AUSTRALIAN OPEN 2015

Ilie Năstase a evitat să ofere vreun pronostic despre şansele sale de a obţine primul titlu de Grand Slam din carieră.

SIMONA HALEP, AUSTRALIAN OPEN 2015. „Nu-mi dau seama, ea n-a jucat încă împotriva jucătoarelor din top 10. E greu să-mi dau cu părerea, ea ştie mai bine. Aparent, are un traseu mai uşor, dar nu mai contează poziţia din clasamentul mondial. Nu-mi dau cu părerea. Nici nu vreau şi cred că nici ea nu vrea să ne dăm noi cu părerea, să punem presiune pe ea că are un traseu bun şi o să câştige turneul”, a afirmat Ilie Năstase la digisport.ro, citat de realitatea.net.

AUSTRALIAN OPEN 2015. SIMONA HALEP, cap de serie numărul 3, a declarat că meciul că a evoluat fără niciun fel de probleme medicale, care să o deranjeze, în partida de miercuri, când a eliminat-o pe Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, în turul al doilea. 

SIMONA HALEP, AUSTRALIAN OPEN 2015. „A fost un meci dificil, nu a fost ușor. Știam că e o jucătoare puternică, are lovituri puternice, am încercat să lovesc mai bine mingile și am făcut tot ce am putut. Nu m-a afectat nimic astăzi. E dificil mereu primul tur. Am jucat la un alt nivel… Sunt în cea mai bună formă. Mă simt încrezătoare. Întotdeauna când ajung în arenă mă lupt pentru fiecare punct, știu că trebuie să câștig”, a spus Halep, după terminarea partidei. Detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button