SIMONA HALEP a pierdut meciul cu Serena Williams din FINALA CINCINNATI: 3-6, 6-7. „Sunt tristă”

de:
24 aug. 2015
0 Afișari
SIMONA HALEP a pierdut meciul cu Serena Williams din FINALA CINCINNATI: 3-6, 6-7.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Finala a durat o oră şi 39 de minute, iar scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este acum de 6-1 în favoarea americancei.

„Sunt tristă pentru că am pierdut. Am fost aproape, dar a ea a fost mai puternică. Am jucat un meci bun, cred. Am oferit un tenis bun, am fost agresivă cât de mult am putut. Am încercat să continui să lupt. A fost bine. Nu e uşor să-i returnezi serviciul. Am avut şanse de break, dar ea a servit bine în momentele importante. (n.r. – Cu Serena) trebuie să fii agresivă, să iei mingea repede, să loveşti mingea… Am făcut asta astăzi, dar am făcut şi greşeli, greşeli uşoare şi cu ea nu poţi face greşeli, pentru că vine şi te domină şi apoi nu mai ai nicio şansă. Am început să joc un tenis bun împotriva ei, cred”, a spus Halep, potrivit WTA Insider.

Halep a pierdut a doua finală la rând, după ce în urmă cu o săptămână a abandonat în ultimul act al Rogers Cup de la Toronto, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, din cauza unor probleme medicale.

Pentru viitoarea ocupantă a locului 2 WTA ar urma participarea la turneul Premier de la New Haven (23-29 august), competiţie pe care a câştigat-o în 2013 şi unde în acest an este cap de serie numărul 1. Însă Halep ar putea renunţa la acest turneu, pentru a se odihni în vederea US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

Cookies