ARHIVA B365

SIMONA HALEP a jucat o partidă de tenis împreună cu Năstase, contra a 5000 de euro

SIMONA HALEP. Partida a avut loc la „Stejarii Country Club”, dar nu la simplu, ci la dublu, potrivit realitatea.net.

Cei doi oameni din fenomen au câştigat în faţa lui Şucu şi a altor prieteni de-ai săi, care s-au schimbat la fiecare 15 minute.

SIMONA HALEP.  Cel mai important este însă, pe lângă buna dispoziţie asigurată de Năstase şi „criticul” său de pe margine, Ion Ţiriac, că cei 5.000 de euro vor merge ca donaţie la Federaţia de Nataţie, unde vor sprijini tinerii înotători.

Simona Halep şi Ilie Năstase au jucat, joi, o partidă demonstrativă cu omul de afaceri Dan Şucu, fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul tenismen Marius Comănescu, pentru care s-a plătit suma de 11.000 de euro, într-o licitaţie organizată de federaţia de nataţie.

Partida, disputată la Stejarii Country Club, a început în formula Simona Halep/Ilie Năstase – Dan Şucu/Marius Comănescu, pe parcurs intrând pe teren şi fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, iar partenerii s-au schimbat între ei de mai multe ori.

Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost cumpărat iniţial de reprezentanţii companiei Brenntag pentru 5.000 de euro, la Balul Nataţiei, din 19 noiembrie, însă au anunţat că licitaţia rămâne deschisă, pentru suma menţionată dorind doar să participe ca spectatori. Fundaţia Mobexpert a oferit ulterior suma de 6.000 de euro pentru partida cu Simona Halep şi Ilie Năstase, potrivit Mediafax.

Organizarea partidei şi licitarea acesteia au avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button