ARHIVA B365

SIMONA HALEP a învins-o pe YANINA WICKMAYER. Reacția SIMONEI HALEP: Cred că acum mi-am luat revanşa

SIMONA HALEP VS. YANINA WICKMAYER (LOCUL 80 WTA) în optimile de finală ale turneului AUSTRALIAN OPEN. SCOR: 6-4; 6-2. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat că este mulţumită de nivelul de joc şi consideră că şi-a luat revanşa în faţa sportivei belgiene.

SIMONA HALEP VS. YANINA WICKMAYER (LOCUL 80 WTA) în optimile de finală ale turneului AUSTRALIAN OPEN. SCOR: 6-4; 6-2. „Sunt mulţumită de nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanşa. Sunt fericită că am jucat cel mai bun tenis al meu.

Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt aşa de calmă pe teren, dar încerc să rămân concentrată, nu e uşor să pierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit să le câştigi, dar încerc să-mi menţin concentrarea şi să fac cel mai bun tenis”, a declarat Halep la Eurosport, potrivit mediafax.ro.

„Față de precedentele întâlniri mi-am îmbunătățit mult jocul. Am crescut mult în ultimii doi ani. M-am descurcat bine în toate aspectele jocului și mă bucur că am învins-o în două seturi, pentru că e o jucătoare periculoasă. În continuare vreau să mă bucur de turneu și să văd cât de departe pot ajunge”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI ÎN SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o in optimile de finala de la Australian Open pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, scor 6-4 6-2, si s-a calificat astfel in „sferturi”, unde o va intalni pe Ekaterina Makarova, favorita numarul 10.

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI ÎN SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona a avut nevoie de aproximativ o ora si 20 de minute pentru a o invinge pe Wickmeyer. In ciuda tabelei de scor, Halep a avut parte de un meci dificil, in special in primul set. A reusit insa sa isi ridice jocul atunci cand a avut nevoie si sa joace bine si defensiv.

SIMONA HALEP vs. EKATERINA MAKAROVA, MECI ÎN SFERTURI DE FINALĂ, AUSTRALIAN OPEN 2015.  Simona si-a egalat astfel cea mai buna performanta de pana acum la Australian Open. Anul trecut, ea a fost invinsa in sferturi de Dominika Cibulkova.

Adversara sa din sferturi, Ekaterina Makarova, a invins-o pe Julie Goerges, scor 6-3 6-2.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button