ARHIVA B365

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS!SUCCES răsunător în faţa celei mai bune jucătoare a lumii

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep câştigă partida!

VICTORIE SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reușit o victorie de senzație, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, miercuri, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Aceasta este cea mai dură înfrângere suferită de Serena Williams

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. „Este cel mai mare meci din viaţa mea. Nu pot să explic acum ce simt. Sunt foarte fericită. A fost visul meu să înving una din surorile Williams. Sunt jucătoare foarte bune, nu aş fi putut să înving fără sprijinul fanilor şi al românilor.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Trebuie să uit repede această victorie și să joc bine mai departe şi să petrec după. Eu mi-am văzut de jocul meu, am jucat agresiv, am deschis terenul, am jucat bine, mă simt foarte bine şi sunt foarte-foarte fericită!”, a declarat SIMONA HALEP după meciul în care a învins-o pe SERENA WILLIAMS la TURNEUL CAMPIOANELOR de la SINGAPORE.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Williams nu mai pierduse un set la zero din 2008, când sora sa Venus Williams se impunea cu 5-7, 6-1, 6-0 la Turneul Campioanelor, în Qatar.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button