ARHIVA B365

Simona Halep a câştigat în 2014 cei mai mulţi bani din toată cariera. Câţi bani a încasat până acum

SIMONA HALEP. Pe 19 mai, Simona Halep a urcat pe locul patru în clasamentul oficial al celor mai bune jucătoare de tenis din lume. În ultimele 12 luni, Halep a câştigat şapte trofee, a primit premiul WTA pentru cea mai bună ascensiune a anului şi a învins aproape toate jucătoarele din top 10.

SIMONA HALEP. Singura jucătoare cu mai multe titluri decât Simona Halep este Serena Williams, liderul clasamentului mondial şi singura jucătoare din top 10 împotriva căreia Simona nu a reuşit să câştige, până acum, nici măcar un set.

Simona Halep a câştigat din premii, de la începutul anului, peste 1,4 milioane de dolari, ajungând la un total de 3,5 milioane de dolari câştigate de-a lungul carierei. De asemenea, Simona a obţinut un contract de reprezentare cu Adidas, iar estimările arată că acesta îi va aduce aproximativ un milion de euro pe an, scrie businessmagazin.ro. 

SIMONA HALEP. Singurul român care obţine, în acest moment, mai mulţi bani din contractele de sponsorizare este Ilie Năstase, graţie contractului său pe viaţă cu Adidas.

SIMONA HALEP. Halep este cotată cu a treia şansă să câştige al doilea turneu de grand slam al anului, desfăşurat pe zgura pariziană de la Roland Garros.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button