Silviu Prigoană a propus ca prostituatele să aibă pensii

de:
05 apr. 2014
2 Afișari
Silviu Prigoană a propus ca prostituatele să aibă pensii

„Am spus că e în neregulă ca prostituţia să nu mai fie incriminată de Codul Penal şi nici măcar ulterior să nu mai fie reglementată – de-aia am şi făcut proiectul de lege – legea prostituţiei – l-am pus pe masa parlamentului. Legea n-a trecut pentru că trebuia să treacă cu jumătate plus unu din cei prezenţi cu DA. I-am întrebat, de ce v-aţi abţinut? E o lege bună dar ne vede mama, popa. Nu au curajul asumării şi al răspunderii. Ei trăiesc cu fenomenul pe lângă ei, chiar unii beneficiază de fenomenul cu pricina şi nu vor să-l legalizeze ca nu cumva să fie ei blamaţi de comunitate, de părinţi”, a declrat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană spune că şi prostituatele ar trebui sa cotizeze la fondul de pensii ca să incaseze măcar venitul minim garantat.

„Era o doamnă care presta servicii a ieşit la TV şi a spus că vrea să contribuie dar nu mă poate încadra nimeni nicăieri, să mă facă PFA, că nu e reglementată activitatea. Zicea că vrea să-şi plătească taxe, impozite. Ar putea s-o încadreze pe drepturi de autor că fiecare fată are talentul ei!!! E ca la filmele erotice. Fiecare film are un anumit subiect şi probabil şi domnişoarele astea au fiecare subiectul lor”, a spus Prigoană pentru România TV.

Cookies