ȘTIRI

Sile Cămătaru rămâne în arest. Înalta Curte a admis recursul DIICOT

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, miercuri, înlocuirea arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile, din 22 iunie până la 21 iulie, pentru Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, şi Marian Sîrbu, un apropiat al clanului Cămătarilor, decizia fiind atacată cu recurs la instanţa supremă, conform realitatea.net.

Marian Sîrbu, zis Box, a fost implicat în conflictul de stradă din Popeşti-Leordeni, soldat cu împuşcarea unui membru al grupării Sportivilor.

În schimb Curtea de Apel Bucureşti a dispus prelungirea arestului preventiv în cazul lui Ion Balint – zis Nuţu Cămătaru- şi al altor şapte membri ai grupărilor Cămătarilor şi Sportivilor, pentru perioada 22 iunie – 21 iulie.

În 19 aprilie, tot Curtea de Apel Bucureşti i-a respins lui Sile Cămătaru o cerere de revocare a măsurii arestării preventive, pe motiv că aceasta este inadmisibilă.

Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi ca Nuţu şi Sile Cămătaru, şi alţi 11 membri ai clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor se află în arest preventiv din 23 februarie.

Aceştia fuseseră reţinuţi, împreună cu alţi 27 de membri ai celor două clanuri, în urma a 115 percheziţii, de la locuinţele suspecţilor fiind ridicate atunci sume importante de bani, bijuterii, maşini de lux şi droguri.

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button