Siguranţa şi confortul oferite de produsele Nita (P)

07 dec. 2022
30 Afișari
Siguranţa şi confortul oferite de produsele Nita (P)
Sursă foto: etbm.ro

Evoluţia tehnologică se face simţită pe toate palierele, astfel că şi atunci când vrei să deţii controlul consumului de electricitate în mediul casnic sau la locul de muncă, poţi beneficia de o serie de posibilităţi. Iluminatul inteligent şi maşinile electrice reprezintă unele dintre modalităţile prin care, nu doar că limitezi semnificativ consumul energetic, dar îţi vei aduce şi aportul la diminuarea poluării mediului înconjurător.

Nita, siguranţă şi consum redus

Dacă ţi-ai propus să renunţi la iluminatul clasic şi să adopţi iluminatul inteligent, trebuie să ştii că te afli în faţa unei schimbări majore, pe parcursul căreia produsele Nita îţi vor fi de mare ajutor. În primul rând, o astfel de schimbare presupune o regândire a configuraţiei spaţiului asupra căruia vrei să aduci modificări, etapă în care este necesară intervenţia unui specialist autorizat. Odată modificate prizele şi cablurile, urmează etapa destinată montării de becuri inteligente, acestea fiind cele care vor da spaţiului tău lumina la intensitatea dorită, în notele coloristice preferate şi pe perioadele de timp necesare. Becurile inteligente, respectiv cele tip LED, au rolul de a diminua semnificativ costul facturilor la electricitate, dar şi de a te proteja în faţa poluării, în acelaşi timp sporind siguranţa spaţiului tău, prin posibilitatea de a controla de la distanţă funcţionarea acestora la orice oră din zi şi din noapte.

Ce înseamnă iluminat inteligent

Pentru a beneficia de avantajele iluminatului inteligent, odată montată toată instalaţia, îţi va fi necesar să ai acces la o reţea wireless, tocmai pentru a-ţi instala aplicaţia care îţi va permite să controlezi iluminatul prin intermediul gadget-urilor de care dispui, telefon inteligent, tabletă sau laptop. Poţi astfel porni şi opri de la distanţă becurile inteligente, poţi asigura lumină pe durata nopţii, atunci când vrei să securizezi vizual un spaţiu, te poţi bucura de intensităţi diferite ale luminii, de fluxuri variate, precum şi de tonalităţile coloristice preferate.

Nita te ajută să conduci economic

Dacă ţi-ai propus să aduci schimbări şi în ceea ce priveşte autoturismul cu care te deplasezi, atunci o maşină electrică reprezintă soluţia. Vei limita poluarea masivă produsă de un motor cu ardere, iar cu ajutorul unei statii incarcare masini electrice, vei beneficia chiar la tine acasă de posibilitatea de a încărca bateria maşinii, la capacitatea necesară, într-un timp optim şi la preţul de consum destinat consumatorilor casnici, astfel că investiţia iniţială alocată procurării maşini şi staţiei de încărcare maşini electrice se vor amortiza în foarte scurt timp.

Cookies