BAZAR

Sicriul cu trupul lui Nae Nicolae, dus pe stadionul din Ştefăneşti, pentru un ultim omagiu

Zilele acestea a fost pelerinaj în Pipera, la casa milionarului. Oameni de afaceri din lumea fotbalului, dar şi manelişti au mers pentru a-şi lua rămas bun de la Nicolae Nae si pentru a-i aprinde o lumânare. La căpătâiul milionarului au venit şi cântăreţii de manele, Sorin Copilul de aur dar şi Florin Salam, scrie rtv.net.

„Un om foarte apropiat, foarte bun (…) E cea mai mare durere în sufletul nostru pentru că ne era foarte bun prieten – a fost un om care nu merita aşa soartă urâtă”, a declarat Sorin Copilul de Aur.

Şi oameni din lumea fotbalului au venit pentru a aduce un ultim omagiu omului de afaceri. Printre ei s-au numărat Vasile Turcu, Iulian Mihăiescu, foşti acţionari la Dinamo, dar şi fostul preşedinte al clubului, Nicolae Badea.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.30, Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, a depăşit o coloană care aştepta la trecerea de nivel cu calea ferată, a ignorat semnalele acustice şi luminoase care prevestau sosirea trenului, şi a pătruns printre cumpenele barierelor de la calea ferată. Maşina pe care acesta o conducea a fost lovită din plin de un tren care se deplasa pe ruta Bucureşti – Constanţa. În urma impactului violent, maşina a fost târâtă 500 metri pe calea ferată, iar trupul milionarului a fost aruncat din autoturismul de lux la circa 100 metri de locul producerii impactului. Milionarul a murit pe loc.

Trenul circula cu 110 km/ oră pe traseul București-Constanța și, în zona accidentului, există mai multe semnale și două bariere care îi avertizează pe șoferi, dar și semnale luminoase, pe care Niculae le-a ignorat.

Nae Nicolae, supranumit regele imobiliarelor din Ilfov, este naşul de cununie al lui Adrian Minune şi cumătrul primarului din Buşteni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button