Șicane în trafic pe Centura Capitalei. O bucureșteancă povestește că un șofer agresiv a depășit-o pe linia continuă, a frânat, s-a dat jos, a scuipat și a forțat portiera

24 apr. 2023
8313 Afișari
Șicane în trafic pe Centura Capitalei. O bucureșteancă povestește că un șofer agresiv a depășit-o pe linia continuă, a frânat, s-a dat jos, a scuipat și a forțat portiera
Șicane în trafic pe Centura Capitalei. O bucureșteancă povestește că un șofer agresiv a depășit-o pe linia continuă, a frânat, s-a dat jos, a scuipat și a forțat portiera. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

O bucureșteancă a fost agresată verbal în trafic, în momentul în care nu i-a permis unui șofer să o depășească. Femeia a fost înjurată și claxonată de șoferul respectiv, și nu numai.

Cum s-a întâmplat incidentul

O șoferiță din București a avut o experiență neplăcută în trafic, pe care, ulterior, a povestit-o pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Femeia a povestit că se afla pe Centura București, după podul dinspre Bragadiru. Acolo, cele trei benzi( două ale centurii și una a vehiculelor care coboară de pe pod) se transformă într-una singură.

Bucureșteanca a povestit că, de obicei, lasă șoferii să „se bage” pentru că încearcă să conducă defensiv și civilizat.

De data aceasta, femeia era pe banda care continua să existe, moment în care apare un șofer din stânga. Banda șoferului respectiv se termina, așa că a pus frână brusc și „i-a tăiat fața” bucureștencei. Ea a refuzat să îl lase să o depășească, fapt care l-a enervat pe șofer.

Centura București, șicană petrecută imediat după podul dinspre Bragadiru, unde 3 benzi (2 ale centurii, 1 a autovehiculelor care coboară de pe pod) se transformă într-un singură. Cine mă cunoaște, știe că „să las lumea sa se bage” e un obicei pentru mine întrucât încerc să conduc defensiv și civilizat.
Revenim, benzile se îngustează, eu mă aflu pe singura bandă care continuă să existe. Domnul acesta apare de nicăieri în stânga mea, moment în care își dă seama că banda lui se termină, pune frână brusc și încearcă să îmi taie fața. Am refuzat să-l las din cauza meltenismului.” povestește A. M. D.

Șoferul a scuipat pe geamul mașinii femeii

Văzând că nu i se permite să depășească, bărbatul s-a enervat și a devenit agresiv, din punct de vedere verbal, cu femeia. A început să o înjure și să o claxoneze în continuu. Atunci când a ajuns în spatele ei în coloană, bărbatul a aruncat cu ceva în mașina bucureștencei.
Ajuns în spatele meu, în coloană, în mers, a luat ceva din mașină pe care l-a aruncat pe mașina mea (nu mă întrebați ce, nu a fost ceva greu, însă un lichid s-a prelins la mine pe lunetă).” – A. M. D.
Femeia nu i-a răspuns în niciun fel, a încercat să îl ignore. Însă, în momentul în care mașinile s-au oprit în coloană, bărbatul a venit la geamul femeii, a înjurat-o, i-a scuipat pe geam și a tras de mânerul portierei.
Bucureștencei i-a fost teamă, crezând că șoferul ar putea să-i rupă mânerul.
De îndată ce ne-am oprit în coloană, s-a dat jos din mașină, a venit la geamul din dreapta, înjurându-mă, mi-a scuipat geamul și a tras de mânerul portierei. Sincer, am crezut că o să-l rupă, portierele erau blocate, ca întotdeauna.” a mai povestit femeia
Ulterior, bărbatul a depășit-o pe linia continuă. Însă, comportamentul agresiv a continuat. I-a arătat semne obscene, a pus frâne bruște și a tot oprit mașina, deranjând și restul șoferilor.
Pentru femeie a fost o experiență neplăcută, care i-a produs atât disconfort, cât și teamă.
Internauții care au văzut postarea de pe Facebook a femeii i-au recomandat să sune la poliție pentru a face o sesizare și să își cumpere o cameră de bord.
Ca și femeie, și eu cu permis și mașină, singurul meu sfat este camera de bord. Este o necesitate, nu mai este un moft în ziua de azi. Câte se întâmplă în ziua de azi, este cea mai utilă Cameră de bord, filmat și mers la poliție.” spune E. F. P.
Te-ar putea interesa și:
Cookies