Și uite-așa o să mâncăm noi sănătos! Chipsuri Eco din porumb, retrase de la vânzare din București și din țară. Conțin ceva care sună dubios și e periculos

05 iul. 2022
454 Afișari
Și uite-așa o să mâncăm noi sănătos! Chipsuri Eco din porumb, retrase de la vânzare din București și din țară. Conțin ceva care sună dubios și e periculos
Și uite-așa o să mâncăm noi sănătos! Chipsuri Eco din porumb, retrase de la vânzare din București și din țară. Conțin ceva care sună dubios și e periculos. Pexels

ANSVSA transmite că au fost retrase de la vânzare chipsuri eco din porumb, din cauza unei suspiciuni. Produsul a fost vândut într-un hipermarket din București și alte cinci din România. Clienții sunt sfătuiți să nu le consume și să le returneze, iar banii le vor fi înapoiați.

Chipsuri Eco din porumb, retrase de la vânzare

În urma unei informări transmise de furnizorul Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Cora a decis să retragă și să recheme de la clienți produsul: Alnatura Eco Chips din porumb 125g, cu data de expirare 16.08.2022. Motivul: existǎ suspiciunea prezenţei alcaloizilor tropanici, potrivit informațiilor oficiale transmise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Ce sunt alcaloizii tropanici?

Alcaloizii tropanici sunt ingrediente naturale ale unor plante (buruieni), care cresc întâmplător pe suprafețele cultivate cu cereale și au rolul de a îndepărta dăunătorii. Aceste ingrediente naturale nu afectează sănătatea oamenilor pe termen lung, dar pot duce la probleme temporare, cum ar fi greață, somnolență și dureri de cap.

Retragere și rechemare pentru produsul Alnatura Eco Chips din porumb 125g. Sursa foto: Captură/ ANSVSA
Retragere și rechemare pentru produsul Alnatura Eco Chips din porumb 125g. Sursa foto: Captură/ ANSVSA

 

 

 

Detalii despre produs:

  • Denumire: Alnatura Eco Chips din porumb 125g
  • Data la care expiră: 16.08.2022,
  • EAN: 4104420053847.

 

 

 

 

 

 

Clienții care au cumpărat produsul cu datele menționate mai sus sunt rugați să nu-l consume, ci să-l returneze în magazinul de unde l-au cumpărat și să solicite banii înapoi, până la data de 18.07.2022 cel târziu.

„Aceste măsuri s-au luat în urma aplicării politicii stricte de siguranță alimentară din cadrul companiei noastre”, transmite Cora, potrivit ANSVSA.

Lista magazinelor

 

Nr.crt.MagazinAdresa
 

1

 

cora Bacău

 

Str. Milcov nr. 2-4, Bacău, jud. Bacău

 

2

 

cora Cluj

 

B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 142, Cluj-Napoca, jud. Cluj

 

3

 

cora Constanţa City Park

 

B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, Constanţa, jud. Constanţa

 

4

 

cora Drobeta

 

Str. Constructorilor nr. 1, Drobeta Turnu-Severin, jud. Mehedinti

 

5

 

cora Lujerului

 

B-dul Iuliu Maniu nr. 19, sector 6, Bucureşti

 

6

 

cora Ploiești

 

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiești, jud. Prahova

Clienții pot obține informații suplimentare la : Alnatura Produktions- und Handels GmbH: Mahatma-Gandhi-Straße 7 DE-64295 Darmstadt, Germania. Telefon: 0049 6151 356-6000 / Fax 0049 6151 356-8688 / mail: [email protected] / web: alnatura.de sau adresa de email cora: [email protected].

Cookies