Și tu pleci la mare? Mare grijă pe A2. Se circulă în coloană pe sensul București-Constanța

23 iul. 2021
118 Afișari
Și tu pleci la mare? Mare grijă pe A2. Se circulă în coloană pe sensul București-Constanța
Și tu pleci la mare? Mare grijă pe A2. Se circulă în coloană pe sensul București-Constanța. Foto: B365.ro

Și tu pleci la mare? Să știi că nu ești singurul. Mare grijă pe A2! Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui, sensul București-Constanța.

Și tu pleci la mare? Mare grijă pe A2. Se circulă în coloană pe sensul București-Constanța. Este vineri, deci traficul este intens pe Autostrada Soarelui.

Se circulă în coloană pe sensul București-Constanța

Potrivit unei informări făcute de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la ora 8:45, pe Autostrada Soarelui, sensul București – Constanța, valorile de trafic sunt intense. Pe drumul către litoralul românesc se circulă în coloană pe unele porțiuni din Autostrada A2.

Recomandăm și: Te-ai săturat să te întorci de la mare pe A2 Constanța-București? Poți alege alte rute alternative să scapi de faimoasa aglomerație

Autoritățile le amintesc șoferilor că pot trece liber prin stația de taxare de la Fetești, în ambele sensuri. Singura condiție este că au la dispoziție 24 de ore să plătească taxa de pod. Șoferii pot să plătească taxa ori înainte, ori după ce au trecut de stația de taxare de la Fetești, la benzinării sau prin SMS, la numărul 7577.

Recomandăm și: Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO

Și tu pleci la mare? Mare grijă pe A2

Ținând cont de traficul intens de pe Autostrada Soarelui, polițiștii fac o serie de recomandări pentru șoferi, pentru a preveni eventuale accidente rutiere:

  • să încerce să păstreze o distanță suficient de mare între mașini. Distanța trebuie să le permită șoferilor să oprească în condiții de siguranță.
  • să nu depășească viteza legală.
  • șoferilor li se recomandă să folosească luminile de întâlnire.
  • asigurați-vă și semnalizați în momentul în care doriți să schimbați banda de circulație.
  • folosiți luminile de avarie atunci când întâlniți o coloană care oprește sau încetinește brusc.
  • acordați prioritate mașinilor care ies din spațiile de servicii.
  • șoferilor li se recomandă să nu circule sau să nu opreacă pe banda de urgență, exceptând cazurile în care chiar există o urgență.
  • în momentul în care plecați spre casă și observați că traficul este intens pe Autostrada Soarelui, încercați să așteptați până ce intensitatea traficului mai scade.
Cookies