Și tu ai mâncat la prânz salată de roșii românească? Află că este mâncarea europeană de vară cu cele mai puține calorii

12 iul. 2021
19201 Afișari
Și tu ai mâncat la prânz salată de roșii românească? Află că este mâncarea europeană de vară cu cele mai puține calorii
Salata de rosii românească are cele mai puține calorii.

Și tu ai mâncat la prânz salată de roșii românească? Află că ai dat lovitura! Este mâncarea europeană de vară cu cele mai puține calorii.

Salata de roșii românească este mâncarea europeană de vară cu cele mai puține calorii.

Oamenii de la GolfSupport.com au folosit o bază de date internă de 12.000 de feluri de mâncare din Taste Atlas pentru a desemna popularitatea celor 50 de feluri de mâncare din Europa. Selecția a fost formată din rețeta salatelor din primele 20 de țări din UE cu cel mai mare PIB din anul 2020. Valoarea nutrițională a fiecărui fel de mâncare a fost colectată prin RecipeDB.

Recomandăm și: Din năvod, în farfurie. Piaţa de peşte de la Obor. Milacop proaspăt la grătar şi tigaie picantă cu calamari, creveţi şi carne de midii în sos de roşii cu ardei iute

Salate europene de vară cu cele mai puține calorii

Și tu ai mâncat la prânz salată de roșii românească?

  1. Salată de roșii românești
  2. Salata grecească, Horta – 53,8 calorii
  3. Salata de orez spaniolă, Ensalada Sevillana – 57 calorii
  4. Salata de sfeclă din Polonia, Surówka Z Buraków
  5. Salata de castraveți din Cehia, Poland Okurkový salát

Salatele cu cele mai multe calorii

  1. Salata olandeză de cartofi, Huzarensalade – este cea mai puțin recomandată salată, asta dacă vrei să slăbești. Are cele mai multe calorii și conținut uriaș de grăsime – 52,2 grame.
  2. Salata Panzanella are 491,2 calorii și este formată preponderent din pâine.
  3. Insalata di riso – este un fel de orez și are 484 de calorii.

Recomandăm și: Smoking Hot Hala Mahala. Coaste de porc afumate la fum de fag, salată de vinete cu ardei kapia, pateu cu untură de rață și desert japonez mochi cu ciocolată și vișine

Surpriză sau nu, salatele de origine grecească au cel mai scăzut conținut caloric dintre toate felurile de mâncare din acest studiu. 123,5 de calorii are o porție de salată grecească.

Norvegia este pe al doilea loc, la o distanță de 8,7 calorii față de primul loc, cu o medie de 132,2 calorii pentru o porție de mâncare. Pe al treilea loc se află Polonia, cu o medie de 136,1 calorii pentru un fel de mâncare.

Se pare că Olanda are cel mai ridicat conținut de calorii, mai exact 547. Olanda a avut un singur fel de mâncare în topul celor 50 – Huzarensalade.

În Italia se mănâncă super bine, iar asta demonstrează prezența țării pe locul doi. 408 calorii (în medie) se găsesc în felurile de mâncare italienești.

Portugalia se află pe locul al treilea pentru cel mai ridicat conținut de calorii – 385 de calorii pentru o porție de mâncare. Dar, cu toate acestea, felurile de mâncare au un conținut scăzut de grăsime – 6,1 grame, potrivit Mediafax.

Cookies