Și spermatozoizii, țuști, spre Lună! Savanții vor să bombardeze satelitul preferat cu încărcături masive de (scuze!) spermă

18 mart. 2021
250 Afișari
Și spermatozoizii, țuști, spre Lună! Savanții vor să bombardeze satelitul preferat cu încărcături masive de (scuze!) spermă

Știm că toată lumea e prinsă cu pandemia (cu boala COVID, cu vaccinul și cu fugărirea de "teroriști zombies fără mască"), dar haideți să ne dăm puțin măștile jos (metaforic, desigur). Să așteptăm 12 secunde să ni se dezaburească ochelarii și să ne uităm la alte preocupări ale pământenilor, fiindcă ele nu numai că există, dar sunt ale unor pământeni deștepti. Așadar, fără nicio legătură cu apocalipsa on going (sau poate tocmai din cauza ei), oamenii de știință plănuiesc să trimită o încărcătură masivă de spermă pe Lună. MA-SI-VĂ!

Luna de pe cer e seducătoare pentru omenire dintotdeauna. Mai întâi era așa, misterioasă, apoi a devenit tot mai promițătoare. Într-un fel sau altul (științific, dar nu neapărat), rămâne cu rol de backup: dacă stricăm Pământul de tot, poate găsim o soluție să ne mutăm pe Lună. Sau măcar să poposim pe Lună, în drum spre Marte, ca la coastele la grătar de la Dedulești în drum spre Vâlcea.

La urma urmelor, să fim serioși: pentru orice corp ceresc, sarcina sa primordială e să facă bine să găsească o cale să ne găzduiască respirabil după ce vom fi defectat complet Pământul. Orice astru e, de fapt, responsabil de supraviețuirea speciei umane.

De ce să, Doamne apără, bombardăm Luna cu bomba cu spermatozoizi fâșneți?

Am scris mai multuț la început ca să intrăm în stare. Sigur, introducerea nu se compară cu genericul de la Războiul Stelelor, dar orișicât… Așadar, să aprofundăm ideea bombardării Lunii cu spermatozoizi:

Zilele trecute, la conferința anuală a Institutului de Inginerie Electrică și Electronică Aerospațială, o echipă de la Universitatea din Arizona a prezentat un proiect intitulat „Gropi lunare și tuburi de lavă pentru o arcă modernă.”

Chestia asta sună ușor savant, ușor pompos și ușor steril, dar dacă traducem ce vor, e de-a dreptul clar, simplu și fecund: savanții ăștia din Arizona vor să construiască o bancă de spermă sub praful dubios al suprafeței lunare. Să fie acolo, întru păstrare și, Doamne-ajută, fecundare.

Massiv Attack cu spermă și ovule pe Lună sau polița de asigurare a omenirii

Este ca un fel de „poliță de asigurare” pentru viitorul umanității și al tuturor speciilor Pământului. Practic, Arca lui Noe cu de toate, doar că în varianta celulelor reproductive. Deci, savanții din Arizona vor bombă cu: spermatozoizi de bărbați, viezuri, cerbi impunători și suricați turbați, dar și ovule de femei, căprioare iubitoare și iubibile, manguste perverse și maimuțe hoațe. Bombă cu semințele vieții pe Pământ.

Băncile de spermă „plasate strategic” prin spațiu nu sunt o idee nouă. În 2019, oamenii de știință au propus ca echipajele de astronauți din toate misiunile pe termen lung, alea în căutare de planete care pot susține viața, să zboare în magnificul Univers cu un fel de remorci cu spermă. Ba chiar s-a și organizat primul transport de test, că toată lumea voia să știe dacă spermatoizii fac față unei asemenea călătorii.

10 donatori pământeni și-au luat rămas bun de la lichidul seminal bogat în promisiunea vieții. La întoarcere, spermatozoizii erau bine, merci. Dădeau din coadă cu voioșie de câini la vederea unui os savuros. 

Cookies