Și, pentru ca haosul să fie total: De fapt, când intră în vigoare noile restricții. Nu, nu azi!

26 mart. 2021
939 Afișari
Și, pentru ca haosul să fie total: De fapt, când intră în vigoare noile restricții. Nu, nu azi!

Când intră în vigoare noile restricții? Nu, nu azi, așa cum știați de aseară. De duminică, se pare. Momentan!

Cu toții ne întrebam până acum câteva ore când intră în vigoare noile restricții anunțate joi seară. Inițial, era vorba să intre în vigoare azi, dar, mai nou, se pare că de duminică.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, vineri, că restricțiile decise joi seara de Guvern nu vor fi aplicate din această seară, ci se amână până duminică.

Când intră în vigoare noile restricții: duminică

„Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri:

Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, a explicat Cîțu.

Asta înseamnă că vineri și sâmbătă oamenii pot să circule și după ora 20, până la ora 22 cât era stabilit până acum. De asemenea, magazinele nu se vor mai închide vineri și sâmbătă la ora 18.

Adrian Teleșpan ne ”invață” cum poate fi fentată fiecare restricție în parte fără implicații legale.

Modelele de adeverință de la angajator, respectiv de declarație pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricționare a circulației în afara locuinței pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii

Cookies