Și fetele pot juca fotbal. În București se desfășoară proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate” (P)

de:
01 nov. 2021
134 afișări
Și fetele pot juca fotbal. În București se desfășoară proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate” (P)
Și fetele pot juca fotbal. În București se desfășoară proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate” (P)

Da, și fetele pot juca fotbal și o pot face foarte bine. Proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate” își propune să aducă pe terenul de sport peste 500 de fete din Capitală.

Și fetele pot juca fotbal. În București se desfășoară proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate”, sprijinit de Primăria Sectorului 5.

Proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate” organizat de Fotbal Club Fair Play – Joc Cinstit București este cofinanțat și desfășurat în parteneriat cu Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, Sector 5.

În București se desfășoară proiectul „Rahova, Fotbal și Feminitate”

Sursă foto: Facebook/ F.C. Fair Play-Bucuresti- Fotbal Feminin

În cadrul proiectului numit „Rahova, Fotbal și Feminitate”, Fair Play Bucureşti participă în competiţiile Ligii Profesioniste de Fotbal cu toate grupele valorice ale clubului de fotbal, respectiv:

  • Senioare – Liga 1,
  • Junioare U17,
  • Junioare U15,
  • Junioare U13,
  • Junioare U11.

De asemenea, cu pași repezi se apropie și Campionatul Interşcolar „Rahova, Fotbal și Feminitate”, organizat de FC Fair Play București în parteneriat cu Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, Sector 5.

Și fetele pot juca fotbal

Acest proiect își propune să aducă pe terenul de sport peste 500 de fete din Sectorul 5 al Capitalei, într-un Campionat de Sector, pe două categorii de vârstă, respectiv:

  • clasele 1 – 4;
  • clasele 5 – 8.

De asemenea, un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova cele mai talentate sportive spre performanţă, de a menţine echipa de senioare în primul eşalon valoric al României în fotbalul feminin, dar şi de a promova junioarele şi senioarele la Lotul național.

Proiectul este sprijinit de Primăria Sectorului 5, permanent susținător al școlilor din sector, instituţie ce promovează fotbalul feminin la nivelul învăţământului gimnazial şi susţine şi organizarea piramidală a activităţii de performanţă a clubului AFC Fair Play Bucureşti, singurul club de Liga 1 din Bucureşti, participant ca membru afiliat la Federația Română de Fotbal (FRF) în Campionatul Naţional, la cel mai înalt nivel.

Recomandăm și: 

Cookies