Şi ei au fost NexT Generation – Littlerock @ NexT #6

de:
27 mart. 2012
0 afișări
Şi ei au fost NexT Generation – Littlerock @ NexT #6

Littlerock – Doi tineri turişti japonezi râmân blocaţi cu maşina în vecinătatea oraşului LA, într-un orăsel adormit. El vrea să plece cât de curând, dar ea e fascinată de acel loc. În ciuda barierelor de limbă, fata începe să se împrietenească cu tinerii localnici, fiindu-i din ce în ce mai greu să plece.

USA, 2010, 88’, digital, color

Mike Ott a studiat Film/Video la CalArts, sub îndrumarea lui Thom Andersen. Ultimul său film, Littlerock, a fost prezent la peste 20 de festivaluri internaţionale, câştigând multiple premii, printre care şi Premiul Publicului la AFI Fest, 2010. În 2011 a câştigat premiul Spirit “Someone to Watch”. Recent a primit un grant SFFS/KRF pentru a-şi realiza următorul film, Teenage Wasteland. În prezent, Mike predă regie de film la Universitatea California de Sud.

Festivalul Internaţional de Film NexT aşteaptă publicul cinefil în perioada 28 martie – 1 aprilie la Cinema Scala şi Cinema Studio cu programe variate, de la filme pentru copii la scurtmetraje de Cannes, dar şi cu secţiuni în premieră ce vor fi anunţate în săptămânile viitoare.

Pentru că NexT este unul din cele mai prietenoase festivaluri de film din ţară, programele Și ei au fost NexT Generation şi Festival Friends – prezentat de HBO – vor proiecta filmele apropiaţilor festivalului şi ale foştilor invitaţi.

Mai multe detalii pe: www.nextfilmfestival.ro

Bilete:

Festival Pass: 100 lei, 90 lei (student)

Abonament 10 proiectii: 80 lei, 60 lei (student)

Abonament 5 proiectii: 40 lei, 30 lei (student)

Bilet 1 proiectie: 10 lei, 7 lei (student)

Bilet Oscars Night (in avans): 15 lei

Bilet Oscars Night (in ziua proiectiei): 20 lei

Bilet NexT Kids: 5 lei

Cookies