Şi ei au fost NexT Generation – Hesher @ NexT #6

de:
27 mart. 2012
0 afișări
Şi ei au fost NexT Generation - Hesher @ NexT #6

Hesher spune povestea unui rocker metalist, la vreo douăzeci şi ceva de ani, cu părul lung şi plin de tatuaje, care intră în viaţa unei familii îndurerate. Hesher este persoana cea mai puţin probabilă să ajute un băiat de 13 ani să-şi revină după moartea mamei sale, dar se dovedeşte a fi singurul care poate cu adevărat să-l facă pe TJ să treacă peste copleşitoarea sa tristeţe.

SUA, 2010, 106′, RED One Digital 4K, color

Distribuţie: GORDON-LEVITT, DEVIN BROCHU, RAINN WILSON, NATALIE PORTMAN

Spencer Susser – Regia, scenariul, producţia

Spencer Susser şi-a început cariera în film la vârsta de 16 ani, făcând diverse filmări cu camera sa Super 8 şi lucrând la numeroase producţii de film din Los Angeles. Până la 22 de ani, avea deja un renume ca editor de film, colaborând cu regizori vizionari, precum David LaChapelle sau Mark Romanek. A trecut de la montaj la regie de film ocupându-se de o mulţime de reclame, videoclipuri şi scurtmetraje. Scurtmetrajul său I Love Sarah Jane/ O iubesc pe Sarah Jane, prezent în competiţia de la NexT în 2008, a avut premiera la Sundance şi a fost deosebit de bine văzut la festivalurile internaţionale de pretutindeni. Hesher reprezintă debutul său în lungmetraj ca regizor.

Festivalul Internaţional de Film NexT aşteaptă publicul cinefil în perioada 28 martie – 1 aprilie la Cinema Scala şi Cinema Studio cu programe variate, de la filme pentru copii la scurtmetraje de Cannes, dar şi cu secţiuni în premieră ce vor fi anunţate în săptămânile viitoare.

Pentru că NexT este unul din cele mai prietenoase festivaluri de film din ţară, programele Și ei au fost NexT Generation şi Festival Friends – prezentat de HBO – vor proiecta filmele apropiaţilor festivalului şi ale foştilor invitaţi.

Mai multe detalii pe: www.nextfilmfestival.ro

Bilete:

Festival Pass: 100 lei, 90 lei (student)

Abonament 10 proiectii: 80 lei, 60 lei (student)

Abonament 5 proiectii: 40 lei, 30 lei (student)

Bilet 1 proiectie: 10 lei, 7 lei (student)

Bilet Oscars Night (in avans): 15 lei

Bilet Oscars Night (in ziua proiectiei): 20 lei

Bilet NexT Kids: 5 lei

Cookies