„Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul”. Capodopera Agathei Christie va fi pusă în scenă la Teatru Avangardia din București

18 oct. 2022
433 afișări
„Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul”. Capodopera Agathei Christie va fi pusă în scenă la Teatru Avangardia din București
„Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul”. Capodopera Agathei Christie va fi pusă în scenă la Teatru Avangardia din București

Teatrul Avangardia va pune în scenă piesa de teatru inspirată de cel mai bine vândut roman de crime și mister din toate timpuri, în dramatizarea autoarei, Agatha Christie. „Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul” va fi jucată joi, 20 octombrie 2022.

Teatrul Avangardia pune în scenă piesa „Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul”

În această săptămână, mai precis în data de 20 octombrie, Teatrul Avangardia va pune în scenă „Și din 10 N-a Mai Rămas Niciunul”, o piesă la care îi invită pe bucureșteni să ia parte.

Licență de exclusivitate pentru România îl are ca regizor de Ricard Reguant, unul dintre cei mai apreciați de către nepotul Agathei Christie. Acesta este primul căruia i-sa permis să utilizeze finalul original al autoarei pentru această piesă de teatru.

Piesa va fi interpretată joi, pe scena Salii Rapsodia aflată pe strada Lipscani. Iată numele actorilor ce fac parte din distribuție:

  • Cristi Iacob,
  • Șerban Gomoi,
  • Ion Haiduc,
  • Alex Conovaru,
  • Ana Odagiu,
  • Ștefana Samfira,
  • Victor Bucur,
  • Andrei Mateiu,
  • Dani Ionescu,
  • Grațiela Duban.

Cel mai bine vândut roman mystery din toate timpurile

Piesa a fost scrisă de către Agatha Christie în anul 1943. Inițial, povestea a fost scrisă sub forma unui roman. Deoarece autoare a fost extrem de mulțumită de rezultatul obținut, a decis să o adapteze și să o transforme în piesă de teatru.

Odată cu adaptarea romanului, anumite elemente au fost modificate de către Agatha Christie. Printre acestea se numără și finalul piesei.

Romanul este considerat cel mai cunoscut și cel mai vândut roman mystery din toate timpurile.

În roman este vorba despre 10 persoane ce sunt izolate pe Insula Soldatului. Cei ce vor lua parte la piesa de teatru au un mister de rezolvat: Sunt acestea victime sau criminali?

Autoarea dezvăluie duplicitatea moralei victoriene și ne arată, prin intermediul unui rafinat simț al umorului și al unui macabru scenariu criminal, defectele ascunse ale fiecărui personaj. Iar spectatorii nu vor înceta să se întrebe cine ar putea fi ucigașul, transmite Teatrul Avangardia.

Spectacolul pus în scenă de către Teatrul Avangardia va beneficia de coloana sonoră oficială. Aceasta va ajuta la evidențierea intrigii și a suspansului. Bucureștenii ce vor să ia parte la acest eveniment pot achiziționa bilete acest ACEST link.

Cookies