Și cu mașinile mâzgălite, și cu banii luați. Poliția Otopeni a amendat șoferii care au parcat sub pod și s-au pomenit cu mașinile vopsite din greșeală

23 mai 2022
12481 Afișari
Și cu mașinile mâzgălite, și cu banii luați. Poliția Otopeni a amendat șoferii care au parcat sub pod și s-au pomenit cu mașinile vopsite din greșeală
Și cu mașinile mâzgălite, și cu banii luați. Poliția Otopeni a amendat șoferii care au parcat sub pod și s-au pomenit cu mașinile vopsite din greșeală | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Șoferii ce și-au găsit mașinile pline de vopsea au fost amendați de poliția Otopeni, pentru că au parcat sub pod.

Amendați de poliția Otopeni pentru că au parcat sub pod

Vineri, 20 mai 2022, o echipă de muncitori din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri a fost trimisă să vopsească în roșu o balustradă de pe podul Otopeni.

Dintr-un exces de zel respectiva echipă nu s-a mulțumit să înnoiască doar culoare balustradei. Muncitorii au stropit atât carosabilul cât și mașinile ce erau parcate sub pod.

Gestul nu a fost apreciat de proprietarii mașinilor, iar imaginile au început să circule pe internet. Cu toate că le-a fost creat un prejudiciu, nici șoferii nu erau lipsiți de vină, deoarece parcare sub podul Otopeni nu este regulamentară.

Poliția rutieră, s-a deplasat la fața locului, iar cei ce aveau mașinile parcate acolo au fost amendați, conform Antena 3.

Acum, pe lângă curățarea mașinilor, șoferii trebuie să achite și câte o amendă. Fiecare a primit câte două puncte de amendă, a câte 145 de lei punctul.

Cu mașinile mâzgălite și buni de plată

Imaginile cu mașinile vopsite au fost postate pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova.

Daca aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el, a declarat conducătorul auto.

Firma ce a efectuat respectivele lucrări se numește Construcții Generale Oltenia și a fost angajată de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri București pentru realizarea respectivei lucrări.

Șoferii ale căror mașini au fost vopsite din greșeală pot încerca să dea în judecată firma respectivă.

Compania a fost înființată în anul 2016, iar în anul 2020 a ajut un profit de aproape 5 milioane de lei.

Nici muncitorii și nici compania în numele căruia au executat lucrarea nu au dat o reacție oficială până la data scrierii acestui articol.

Cookies