„Și-am zis să nu parchezi aiurea. Tu nu, Batman, Batman!” Sau cum a fost ridicat de polițiști videochat-mobilul de București

03 apr. 2023
880 Afișari
"Și-am zis să nu parchezi aiurea. Tu nu, Batman, Batman!" Sau cum a fost ridicat de polițiști videochat-mobilul de București. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a ridicat, în ultima perioadă, mai multe mașini parcate neregulamentar. Unele dintre autovehicule făceau reclamă la propria firmă, folosindu-se de domeniul public din zona centrală.

„Parcările strategice” din Sectorul 1

PS1 a anunțat că a fost inetsnificată operațiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public.

Autoturismele staționau neregulamentar pe trecerile de pietoni sau în intersecții și blocau accesul în proprietățile alăturate drumurilor și intrările în unitățile de învățământ și în spitale.

Am intensificat, în ultima perioadă, operațiunea de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public din această zonă administrativă. Este vorba despre autoturisme care în disprețul legii și al bunului simț staționau neregulamentar pe trecerile pentru pietoni, în intersecții, blocau accesul în proprietățile alăturate drumurilor publice, blocau intrările în unitățile de învățământ și în spitale etc.” anunță PS1

Poilițiștii locali din Sectorul 1 au observat o nouă practică prin care operatorii își fac reclamă:

În ultima perioadă polițiștii locali de la Sectorul 1 au observat o practică absolut inacceptabilă: operatorii economici își parchează ilegal mașinile în zone cât mai vizibile pentru a-și face reclamă agresivă propriei firme. Vehiculul din imagini este tocmai un astfel de exemplu de folosire ilegală a domeniului public din zona centrală pentru reclamă.”

Polițiștii vor continua să pună în ordine modul în care se parchează pe domeniul public al Sectorului 1.

Bucureștenii care văd mașini parcate neregulamentar pot suna la numerele de telefon puse la dispoziție de Poliția Locală a Sectorului 1:
  • 021.9540
  • WhatsApp: 0745.093.940.

Mașinile companiilor de videochat, parcate în dreptul facultăților

Un bucureștean a observat că operatorii economici din industria videochatului au tendința de a-și parca mașinile cu emblema studioului în dreptul facultăților din București.

Unul dintre autovehicule era parcat în fața Academiei de Studii Economice- ASE.

Mașina respectivă a primit amendă din partea Poliției Locale a Sectorului 1.

Bucureșteanul a postat pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” imagini cu mașina respectivă și cu amenda primită.

Mașina unui studio de videochat parcată în față la ASE
Mașina unui studio de videochat parcată în față la ASE. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București
Amenda dată de Poliția Locală a Sectorului 1
Amenda dată de Poliția Locală a Sectorului 1. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Mai mulți internauți au adăugat comentarii la postarea respectivă. Unii dintre ei au spus că amenda se va plăti rapid, pentru că modelele respective încasează sume mari de bani.

Alții au spus că au observat mai multe mașini de la studioul respectiv parcate prin Sectorul 1.

Câteva dintre comentarii

  • „Le pun ostentativ pentru reclamă. Și la Victoriei este una, pe Caramfil era una fără roți.. Numai ca să atragă atenția! Ingenios, mișto marketing!”- A. S.
  • „580 de lei… Banii ăia îi fac în mai puțin de o oră.”- A. I.
  • „ 2 secunde și s-a achitat!”- P. G.

Te-ar putea interesa și:

Cookies