Shur-I-kan (UK) / Victor Stancov / Fouchat

de:
08 mai 2012
0 afișări
Shur-I-kan (UK) / Victor Stancov / Fouchat

Sambata 12 mai petrecerea graviteaza in jurul britanicului Shur-I-kan, unul dintre artistii de top al noului val de deep – tech house. Seara va fi completata de dj set-uri indracite marca Fouchat si Victor Stancov.

Cu un stil ce imbina muzicalitatea cu o tehnica de productie de ultima ora, Tom Szirtes aka Shur-I-Kan si-a creat o reputatie fascinanta ca dj si este invitat in cluburi din toate colturile lumii, din Tokyo (Liquid Loft), Moscova, Chicago, Dubai (Audiotonic), Berlin (Club Maria), Frankfurt (Cocoon), pana in Brazilia si Australia. Drintre fanii lui Shur-I-kan se remarca Ben Watt, Funk D’Void, Laurent Garnier.

Shur-i-kan ramane artistul cheie al labelului lui Jimpster (Freerange Records). Colaborarea celor doi incepea candva in 2001 si a lasat in urma doua albume de studio si o serie de EP-uri de house clasic, inclusiv Living Inside, I Want It, Special Powers, Future Fantasy si Letting You Down.

Shur-i-kan s-a facut cunoscut si prin colaborarea cu Milton Jackson, impreuna cu care a infiintat de curand labelul Dark Energy Recordings, deja bine cotat in zona muzicii house.

Intotdeauna greu de incadrat si categorisit, productiile lui Shur-I-kan apar si la alte case de productie de top precum Simple, NRK, Urban Torque, Physical Graffiti si Winding Road.

http://soundcloud.com/shurikan

Fouchat aka Razvan Sârbu abordeaza un stil deep soulful house ce ajunge pana la melodic techno.

http://soundcloud.com/fouchat

www.myspace.com/fouchat

http://www.facebook.com/fouchatmusic

Cu un sound inradacinat in Detroit techno, Victor Stancov reuseste sa creeze de fiecare data set-uri melodioase si energice, in care uneori se ragasesc si productii proprii.

http://soundcloud.com/victorstancov

http://www.myspace.com/victorstancov

Intrare libera.

Cookies