Show-ul ROMÂNII AU TALENT 2015 începe vineri. Cel mai mic concurent are 3 ani, cel mai vârstnic 77

de:
09 mart. 2015
0 Afișari
Show-ul ROMÂNII AU TALENT 2015 începe vineri. Cel mai mic concurent are 3 ani, cel mai vârstnic 77

ROMÂNII AU TALENT 2015. Mii de persoane au venit la preselecţii cu dorinţa de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Noi talente vor putea fi descoperite la ROMÂNII AU TALENT 2015 începând de vineri, 13 martie, de la ora 20:30.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Originalitatea şi-a spus cuvântul în timpul preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT 2015, talentele întâlnite fiind dintre cele mai diverse. În fiecare oraş în care caravana a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii și au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase. De la dans, canto, opere de artă din tacâmuri vechi şi divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictură, grafică, ventrilocie, magie, stand-up comedy sau artă matematică digitală, contorsionism, dans indian, parkour, la gimnastică ritmică, limbo, ansambluri şi formaţii de muzică populară, caricaturiști, actori, mimi, sau luptători de arte marţiale, toţi au fost prezenţi la preselecţiile „Românii au talent 2015” care au avut loc în toamna anului trecut.

Cel mai mic concurent de la ROMÂNII AU TALENT 2015, care a venit la preselecţii cu ambiţia de a demonstra că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă, are doar… 3 ani. La polul opus a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că e gata să lupte pentru marele premiu.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 5. Pe toţi aceştia, dar şi multe alte reprezentaţii inedite care vor fascina, vor stârni ropote de aplauze, dar vor şi amuza pe alocuri, telespectatorii îi vor putea vedea peste numai 5 zile, în cel de-al cincilea sezon al celui mai iubit show de televiziune din România, „Românii au talent 2015”.

ROMÂNII AU TALENT 2015 juriu. Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor decide cine merită să meargă în etapele următoare ale show-ului, iar gazdele emisiunii vor fi, ca şi la ediţiile precedente, Smiley şi Pavel Bartoş. Telespectatorii sunt aşteptaţi să-şi urmărească şi să îşi susţină eroii, începând de vineri, 13 martie, la PRO TV.

Cookies