Show de echitaţie la Zilele Bucureştiului

de:
15 sept. 2011
0 Afișari
Show de echitaţie la Zilele Bucureştiului

Clubul de Echitaţie Equestria va realiza, cu ocazia evenimentului festiv Zielele Bucureştiului, un show ecvestru. Publicul este invitat să participe la acest program, duminică, începând cu ora 17.00, la standul Clubului Equestria din Parcul Tineretului.

Show-ul, care va fi prezentat de actorul Răzvan Oprea şi susţinut de trei călăreţi sportivi şi de doi cascadori profesionişti, va include elemente de cascadorie pe cai, o paradă şi o demonstraţie de măiestrie hipică.

Spectacolul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă. Cei care vor fi prezenţi la acest show vor putea primi invitaţii pentru concursul de echitaţie “Marele Premiu al Oraşului Bucureşti”, care va avea loc la sediul Clubului Equestria în perioada 22-25 septembrie 2011. Totodată, pentru vizitatorii standului au mai fost pregătite şi alte surprize, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Clubul de Echitaţie Equestria, înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru, se numără printre cele mai moderne baze hipice din România. Situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti, pe o suprafaţă de 2,5 hectare, clubul are 22 de cai, dintre care 13 proprii şi 9 în pensiune.

Cookies