ShortsUP @Street Delivery

de:
10 iun. 2011
0 Afișari
ShortsUP @Street Delivery

ShortsUP a pregatit un program special pentru Street Delivery: scurtmetraje premiate, mindblowing sau emotionante isi dau intalnire cu publicul bucurestean pentru a-l recuceri, asa cum fac luna de luna la evenimentele ShortsUP.

Vom incepe cu o oprire la Paris prin French Roast (r. Fabrice O. Joubert), in care un om de afaceri isi savureaza cafeaua intr-o cafenea pariziana si descopera ca i-a disparut portofelul. Nominalizat la Oscar, categoria animatie. Brainstorming (r. David Freymond) e un adevarat „Matrix” al scurtmetrajelor, care ridica o intrebare incomoda: este sexul la prima intalnire un pacat de moarte? Trecem prin Londra cu Je t’aime John Wayne (r.Toby MacDonald), un scurtmetraj nominalizat la Bafta.

Oktapodi (r. Julien Bocabeill, François-Xavier Chanioux, Olivier Delabarre, Thierry Marchand, Quentin Marmier, Emud Mokhberi) ne reaminteste ca adevarata dragoste nu curge niciodata lin. Doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta – vor reusi oare sa scape de pericolul de a fi mancate? Filmul are peste 6 premii internationale si o nominalizare la Oscar. Iar I Love Luci (r. Colin Kennedy), care a castigat Prix des Mediatheques la Clermont-Ferrand spune povestea unui cuplu ce trece printr-o aventura mare intr-un oras mic.

Cookies