ShortsUP Hall of Fame + concert unplugged AB4

de:
09 ian. 2011
0 Afișari
ShortsUP Hall of Fame + concert unplugged AB4

AB4 canta la ShortsUP Hall of Fame

Sambata, 22 ianuarie, scurtmetrajele intalnesc muzica live pe scena Salii Radio

Filmele de scurtmetraj nu au parte prea des de covorul rosu si de reflectoarele succesului. Marii regizori si marii actori nu-si promoveaza prin aparitii glamorous realizarile lor in filmele scurte, desi multe dintre ele ar merita aceasta atentie. In ianuarie 2010, ShortsUP propune un nou inceput: un “Hall of Fame” al filmelor de scurtmetraj.

ShortsUP Hall of Fame este primul eveniment ShortsUP din 2011, are loc sambata 22 ianuarie de la 19.00 la Sala Radio si aduce, pe langa scurtmetraje pe genericul carora apar regizori si actori faimosi, si un concert inedit.

Este vorba de o sesiune unplugged in premiera cu o trupa care se afla deja in Hall of Fame pentru multi romani: AB4. Adepta a unui rock alternativ, cu influente ce pleaca de la Nirvana, AB4 a avut un istoric tumultos, in prezent reunindu-se doar pentru concerte extaordinare.

AB4 va canta in componenta Doru Trascau (voce si chitara), Enrico D’Angelosante (chitara), Antonio Bonansingo (bass) si Dorian Cazacu (tobe). Alaturi de cei 4 vor urca pe scena o serie de invitati – muzicieni romani – ce vor transforma seara intr-un experiment muzical unic: Vlaicu Golcea (contrabas si pian), Oana Mariş (oboi), Daniel Ivascu (percutie) si Stefan Barbu (vioara).

ShortsUP Hall of Fame va fi o intalnire memorabila intre filme si muzica, demonstrand din nou ca este din ce in ce mai greu sa trasezi granite categorice intre diferite forme de arta. Muzica, filmele si covorul rosu vor crea experienta ShortsUP Hall of Fame ce va fi intensificata de acustica impecabila a unui spatiu legendar: Sala Radio.

Biletele pentru ShortsUP Hall of Fame pot fi cumparate in curand de pe Eventim.ro, costa 25 RON si ofera acces la intrega seara – programul de scurtmetraje si concertul AB4. In limita locurilor ramase, biletele vor putea fi achizitionate si la intrare, pe 22 ianuarie, la pretul de 30 RON. Detalii pe www.shortsup.ro.

Cookies