ARHIVA B365

Shiseido deschide primul SPA dedicat din Europa de Est, la București

Prin deschiderea primului Shiseido la Bucureşti, România se alătură, astfel, țărilor din portofoliul Shiseido SPA din regiunea EMEA, devenind un important punct de reper pe harta celor mai apreciate destinații SPA din lume, notează evz.ro.

Găzduit de Stejarii Country Club, în pădurea Băneasa, Shiseido SPA va include camere de tratament, piscină, spaţii de relaxare, Hammam, saună şi camere cu aburi, o terasă discretă și va fi completat de un salon de înfrumusețare și de un studio de pilates și yoga.

De asemenea, SPA-ul va găzdui periodic expoziții ale tinerilor artiști, dar și opere de artă de referință din istoria Shiseido.

În cadrul centrului SPA, va fi integrat și un podium de modă pentru prezentări ale designerilor români și internaționali.

Pentru că, așa cum reiese din studii, 35% dintre clienții centrelor SPA sunt bărbați, Shiseido SPA va oferi și servicii de îngrijire și spații special decorate pentru ei.

Începând cu prima farmacie occidentală deschisă în Japonia în 1872, compania a fost în continuă schimbare și evoluție timp de mai mult de 100 de ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button