Sharon Stone şi Andy Garcia s-au distrat într-un local de fiţe din Bucureşti

de:
26 aug. 2012
0 Afișari
Sharon Stone şi Andy Garcia s-au distrat într-un local de fiţe din Bucureşti

La evenimentul organizat de Andy Garcia a participat și partenera sa din film, actrița Sharon Stone, care a mers însoțită de iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica. Potrivit stirileprotv.ro, site citat de Libertatea.ro, niciunul din cei doi actori n-a stat mai mult de două ore la petrecere, dar invitații tot au apucat să „fure” o fotografie cu ei sau chiar să schimbe câteva vorbe. În schimb, cei doi actori și-au lăsat gărzile de corp să petreacă mai mult.

Andy Garcia, care va părăsi, duminică, România, a întâmpinat câteva dificultăți la ieșirea din local, din cauza bodyguarzilor care au ținut să tragă mașina cât mai aproape de local, și nu și-au dat seama că au oprit-o în dreptul unui stâlp, iar actorul n-avea cum să urce. Incidentul a fost însă rezolvat, dar în goana de a părăsi localul, nimeni nu s-a mai gândit la asistentul personal al actorului care a rămas pe jos și a trebuit să se desurce singur să ajungă la hotelul de 5 stele în care a fost cazat.

Filmările pentru pelicula „What About Love” au debutat în România la sfârşitul lunii iulie şi au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie.

Cookies