Sharon Stone, în ipostaze sexy, la București FOTO

de:
26 aug. 2012
2 afișări
Sharon Stone, în ipostaze sexy, la București FOTO

Sharon Stone a fost fotografiată în sutien, la Bucureşti, după ce, acuzând canicula şi dorind să se răcorească,  actriţa americană a decis să renunţe pentru câteva momente la bluza pe care o purta în timp ce filma o scenă pentru pelicula „What About Love?”, informează Mediafax, citând Daily Mail.

Sharon Stone, în ipostaze sexy, la București

Canicula a pus stăpânire în ultimele zile pe Capitală, iar actorii din acest lungmetraj au avut parte de câteva momente dificile în timpul filmărilor. Astfel, pentru o scenă din filmul „What About Love? „, actriţa în vârstă de 54 de ani a decis, joi, să renunţe la bluza ei de culoare liliachie şi a rămas doar într-o pereche de pantaloni bej şi un sutien negru, întrucât temperaturile au depăşit și 39 de grade Celsius, la București.

Sharon Stone, în ipostaze sexy, la București

După ce s-a răcorit o vreme într-un vehicul cu aer condiţionat, actriţa a revenit pe platoul de filmare, purtând aceeaşi bluză liliachie.

Sharon Stone

Potrivit autorilor articolului postat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, Sharon Stone arată extraordinar de bine pentru o femeie trecută de vârsta de 50 de ani, întrucât actriţa americană are o siluetă de invidiat, iar muşchii din zona taliei au un aspect tonifiat.

Sharon Stone, în ipostaze sexy, la București

Sharon Stone şi partenerul ei din film, Andy Garcia, au filmat miercuri în Piaţa Constituţiei o scenă fierbinte, în care cei doi se îmbrăţişează şi se sărută, iar joi au continuat filmările cu o scenă turnată în Centrul istoric din Capitală, potrivit stirileprotv.ro.

Sharon Stone, al cărei onorariu pentru acest film este vehiculat la opt milioane de euro, a venit în România împreună cu cei trei copii ai săi, dar şi cu iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, şi cu două bone. Actriţa locuieşte cu familia sa într-o vilă din Pipera.

Celălalt star din distribuţia filmului „What About Love”, Andy Garcia, a preferat să fie cazat într-un hotel de 5 stele. El se află pentru a doua oară în România, după filmările din 2004 pentru „Modigliani”.

Filmările pentru pelicula „What About Love” au debutat în România pe 23 iulie şi au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie, a declarat pentru Mediafax reprezentantul casei de producţie. Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat că filmările din România s-au desfăşurat în localităţile montane Bolboci, Peştera, precum şi la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de câteva ore, s-a filmat şi pe Transfăgărăşan.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri – o americancă şi un spaniol – care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei.

Cookies