BAZAR

Sharon Stone, în chirie la o vilă de lux din Pipera. VEZI cum arată casa

Vila de lux în care Sharon Stone (54 de ani) stă la Bucureşti timp de trei săptămâni, cât filmează la studiourile Castel pentru pelicula „What About Love”, este situată într-un ansamblu rezidenţial din nordul Capitalei. Pentru acest imobil în care sunt cazaţi Sharon, cei trei copii ai săi, două bone şi iubitul actriţei, modelul Martin Mica (27 de ani), producătorii plătesc o chirie de 5.000 de euro (conform preţului standard afişat pe pagina oficială a complexului rezidenţial), scrie libertatea.ro. 

Vila are 650 mp, finisajele, baia, mobila şi aparatele electrocasnice sunt aduse din Italia, parchetul e din lemn masiv de esenţă rară, piatra e naturală, iar marmura e de cea mai bună calitate. Vila cu cinci dormitoare dispune şi de o piscină. În plus, dacă vedeta se plictiseşte, poate merge tot în acel complex rezidenţial la o sală de fitness, la saună, la spa, la un salon de înfrumuseţare, la restaurant sau la o cafenea.

Sharon Stone se află în Bucureşti pentru a filma pelicula „What about love” alături de Andy Garcia. Alte filmări vor avea loc şi prin ţară, pe Transfăgărăşean de exemplu. Producţia va continua în Spania, din septembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button