ȘTIRI

Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmări la București

Sharon Stone, aflată în România pentru a filma lungmetrajul „What About Love”, în care joacă alături de Andi Garcia, a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi petrecută pe platourile de la Snagov, diva americană fiind înţepată de o albină, informează stirileprotv.ro. Săptămâna aceasta, Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmările la Snagov pentru pelicula „What About Love”, regizată de regizorul Klaus Menzel.

În prima zi de filmare, cei doi actori au sosit la Snagov la ora 06.00 dimineaţa, iar după probele de costume şi machiaj, au luat micul dejun: biscuiţi, cafea, ananas şi banane.

La ora zece fix s-a dat startul pentru filmări şi, timp de mai bine de trei ore, actorii au repetat câteva scene. Pentru filmări, Sharon Stone a purtat un costum alb, foarte elegant, iar Andy Garcia, care interpretează rolul unui senator, era îmbrăcat într-un costum negru.

Scena s-a filmat la o masă, timp în care starul filmului „Instinct primar/ Basic Instinct” a trebuit să fumeze şi să bea vin roşu, având în vedere că, în film, personajul său are probleme legate de consumul de alcool.

În pauzele de la filmări, Garcia s-a plimbat pe ponton fumând trabuc, iar Stone a rămas la aceeaşi masă şi, din când în când, echipa îi refăcea machiajul.

În scenariu a apărut însă un element neprevăzut, o albină care a înţepat-o, se pare, pe eroina principală, Sharon Stone. Echipa de filmare a luat astfel o pauză, întrucât actriţa a avut nevoie de intervenţia unui medic.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button