Sfaturi pentru inchirierea unei masini bune si ieftine

de:
04 iun. 2018
1 Afișari
Sfaturi pentru inchirierea unei masini bune si ieftine

Lucrurile sunt cu atat mai bine conturate in orasele mari, unde exista din ce in ce mai multe solutii de inchirieri. In Bucuresti, spre exemplu, exista din ce in ce mai multe firme care inchiriaza masini, iar serviciile sunt din ce in ce mai bune.

Acest lucru nu garanteaza ca toate firmele de inchirieri auto Bucuresti au servicii de o buna calitate. Cei care doresc sa faca o investitie buna este bine sa ia in considerare cateva detalii.

Consilierii de la kamoauto.ro au facut o lista cu cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aiba in vedere cei care inchiriaza masini.

Lucruri esentiale de verificat si de analizat cand se inchiriaza o masina

In primul rand, o firma de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni trebuie sa aiba conditii cat se poate de transparente in ceea ce priveste inchirierea. Costurile, situatiile de urgenta, relatia cu clientii si orice mic detaliu trebuie sa fie transparent si sa poata fi stabilit de la inceput. Cei care inchiriaza o masina trebuie sa stie inca de la inceput cati bani vor plati si ce se va intampla in cazul unui incident.

Contactul cu masina trebuie sa fie insotit de o verificare atenta a acesteia. Micile defecte este bine sa fie sesizate si notate, in asa fel incat sa nu existe riscuri la sfarsitul perioadei de inchiriere. Sunt destul de multe persoane cu experiente negative, care au fost nevoite sa achite pagube produse de alti.

Sunt importante si alte detalii, cum ar fi valoarea depozitului de garantie pe care orice firma de rent a car il percepe, varsta minima pe care trebuie sa o aiba soferul si impactul pe care l-a avut firma in relatia cu alti clienti. Majoritatea firmelor de rent a car din Bucuresti au o prezenta online si au review-uri din partea clientilor.

Nu in ultimul rand, in functie de perioada anului in care se inchiriaza automobilul trebuie sa se verifice daca acesta este dotat cu toate cele necesare: aer conditionat pe timpul verii, cauciucuri de iarna pe timp invernal, etc.

Ce trebuie facut odata ce masina a fost inchiriata?

Dupa ce a fost inchiriata masina, cel mai important sfat de urmat este simplu: atentia. Automobilul trebuie parcat in spatii amenajate special, regulile de circulatie trebuie sa fie respectate in detaliu iar situatiile neprevazute trebuie sa se concretizeze prin contactarea companiei de inchirieri.

Daca totul decurge ok, masina trebuie sa fie predata cu rezervorul plin (daca este stipulat in contract) si la locul stabilit de comun acord cu firma de inchirieri.

Cookies