Sfatul lui Ciprian Ciucu ca să nu-ți fie ridicată mașina de pe străzile din Sectorul 6: Un pont care ar putea fi util | Tarifele de recuperare

06 apr. 2022
2068 Afișari
Sfatul lui Ciprian Ciucu ca să nu-ți fie ridicată mașina de pe străzile din Sectorul 6: Un pont care ar putea fi util | Tarifele de recuperare

Încă un sector anunță că aplică măsura ridicării mașinilor parcate neregulamentar de pe spațiile administrate de PMB. Primăriile de sectoare au primit, săptămâna trecută, dreptul să ridice vehiculele și de pe domeniile administrate de Primăria Municipiului București, delegare care le permite să acționeze în stațiile de autobuz sau la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde. Separat, primarul Ciprian Ciucu a pornit în Sectorul 6 o amplă acțiune care să îi protejeze pe pietoni, pe trotuare și la trecerile de pe străzi, inclusiv prin baricadarea aleilor cu stâlpi de protecție, pentru le elibera de mașinile parcate.

În Sectorul 6 acțiunea de ridicat mașini de pe bulevardele administrate de PMB, în special cele pe care circulă STB, va începe mâine 7 aprilie. Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță, mai în glumă mai în serios, că oferă „un pont care ar putea fi util”.

„Cine vine sau locuiește în #Sectorul6 ar face bine ca de acum înainte să nu mai parcheze în stațiile STB – pe carosabil sau pe trotuarul aferent stațiilor – deoarece i se va ridica mașina.

CGMB a votat de curând o hotărâre prin care li se permite sectoarelor sa ridice auto din stațiile STB și de pe artere administrate de PMB.

Acum are cine să se ocupe… Am dispus Poliției Locale să intervină cu prioritate în stațiile STB.”, a precizat primarul Sectorului 6.

Mâine, la ora 10.30, Poliția Locală Sector 6 organizează o acțiune de ridicare a mașinilor oprite/staționate neregulamentar (în stațiile STB, treceri pentru pietoni ori in intersecții).

Tarifele decise de CGMB pentru recuperarea mașinilor ridicate

Tarifele pentru recuperarea mașinii sunt următoarele:

Pentru ridicare:

  • 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv.
  • 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone.

Pentru transport:

  • 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv.
  • 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone.

Cookies