ȘTIRI

SFÂNTUL ȘTEFAN: Urări şi mesaje prin SMS, de SF. ȘTEFAN, de La mulți ani!

SFÂNTUL ȘTEFAN: MESAJE FRUMOASE DE FELICITARE DE SF. ȘTEFAN. URĂRI, SMS SF. ȘTEFAN. 

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

SFÂNTUL ȘTEFAN. Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani Ştefan!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La mulţi ani!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

URĂRI SF. ȘTEFAN Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Stefan cat mai frumoasa!

 Stefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ȘTEFAN  Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Îţi urez ca ziua ta să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar în lume să găseşti numai fericire! La mulţi ani!

SFÂNTUL ȘTEFAN Toate florile din lume pentru tine Ştefania! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alătur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

URĂRI SF. ȘTEFAN Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

La multi ani, Stefan! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

Calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochiii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La mulţi ani!

Un gând bun şi-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ştefan să vă ocrotească / Visele să vă-mplinească! / La mulţi ani!

La multi ani, draga Stefan, iti doresc sa ai o viata cu multe impliniri.

URĂRI SF. ȘTEFAN  Cu simple cuvinte / Îţi urez fierbinte / Mulţi ani înainte! / Ani cu cer senin şi noroc deplin / Ani cu porţi deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULŢI ANI!

Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui care mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani!

Ştefan – Hai noroc şi voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag / Şi-i porţi frumosul nume / Eu îţi doresc tot ce-i mai drag / Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ştefane!

SFÂNTUL ȘTEFAN De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Ştefania!

Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani!

Sfântul Ştefan să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

MESAJE FRUMOASE DE SF. ȘTEFAN Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button