BAZAR

SFÂNTUL ȘTEFAN, 27 DECEMBRIE: MESAJE ȘI URĂRI DE SF. ȘTEFAN. MESAJE FRUMOASE DE SF. ȘTEFAN

SFÂNTUL ȘTEFAN, 27 DECEMBRIE: MESAJE ȘI URĂRI DE SF. ȘTEFAN. MESAJE FRUMOASE

MESAJE SF. ȘTEFAN: Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

SF. ȘTEFAN, 27 DECEMBRIE: De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

URĂRI SF. ȘTEFAN: De ziua ta, iti ofer o raza de soare si iti doresc din inima sa ai visuri implinite, intr-o lume plina de bucurie. La multi ani!

Stefan ! Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

SF. ȘTEFAN: Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani!

MESAJE SF. ȘTEFAN:  De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

URĂRI SF. ȘTEFAN:  Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Stefan sa va ocroteasca / Visele sa va-mplineasca! / La multi ani!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

MESAJE SF. ȘTEFAN: Iti doresc ca firul vieti tale sa curga lin si viata sa-ti ofere cel mai frumos destin. La multi ani, de Sf. Stefan!

Toate gândurile mele sunt la tine, ŞTEFANE! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani, ŞTEFAN!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, ŞTEFAN!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani, ŞTEFAN!

SFÂNTUL ȘTEFAN, 27 DECEMBRIE: MESAJE ȘI URĂRI DE SF. ȘTEFAN. MESAJE FRUMOASERecomandarile noastre


Parteneri

Back to top button