BAZAR

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email. Chiar daca ai nume de sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani!

 Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm! La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email. 

La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi! Se aude prin vecini că vrei sa te angajezi la pompieri, pentru că bei de stingi!

Deşi nu ai multe clase, tu ai a vieţii scoală, iar cine nu te ştie pe tine, e clar, nu are cultură generala! La mulţi ani!

E 30 noiembrie şi se anunţă că vine iarna grea, aşa că voi sta în casă şi o să beau în cinstea ta! La mulţi ani!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email. Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

 La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion! La mulți ani, Deea!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email. 

 Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani!

Andi! Da, tu! Eşti dat în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email.  Andrei, Andrei, dacă n-ai cu cine să bei, voi veni pe la tine, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani!

La mulţi ani, dragă Andra, şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email.  Ti-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani!

 Sa trăieşti 100 de ani ca în Rai şi să te bucuri de soare ca Bianca si Cristea-n Dubai!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email.  La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: La multi ani!

La multi ani, Andrei!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email.  Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani! La multi ani! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

SFÂNTUL ANDREI 2015. MESAJE ŞI URĂRI AMUZANTE DE SFÂNTUL ANDREI, de trimis prin SMS şi email. 

La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

La mulţi ani, Andreea!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button