SF. ANDREI 2015. LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI!

de:
30 nov. 2015
25 Afișari
SF. ANDREI 2015. LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI!

SF. ANDREI 2015. LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!  Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

SF. ANDREI 2015. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

SF. ANDREI 2015. Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!

SF. ANDREI 2015.  Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani!

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI! In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer “La multi ani!”.

SF. ANDREI 2015.  La Multi Ani plini de fericire si impliniri! Sa iti surada norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La Multi Ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Îti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Andreea!

SF. ANDREI 2015. Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Andrei!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!  Andreea, iti urez sa ai o viata frumoasa ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!  Este doar inca un Sfant, dar cel mai frumos dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule!

MESAJE ȘI URĂRI FRUMOASE DE SF. ANDREI! Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire, tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!


Cookies